5 Comenius mesekönyv egy csomagban

AKCIÓ 5 Comenius mesekönyv egy csomagban, Comenius kiadó, Gyermek- és ifjúsági könyvek
5 Comenius mesekönyv egy csomagban - adatlap
Kiadó: Comenius
6,475 Ft-os megtakarítás!:) Most 81%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 7,965 Ft
Könyvudvar ár: 2,150 Ft Akciós ár: 1,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A kisbalta, Pengő királyfi, Kutyabaj, Messzimami állatkertje, Trilló és a cseresznyefa az öt mesekönyvnek a címe, ami a csomagba tartozik. A könyvek mindegyike A4-es méretű, puha borítású, vastag (40-60 oldal), nagy alakú, vagy egész oldalas színes képekkel.


Pengő királyfi: a könyv összesen 6 népmesét tartalmaz Benedek Elek gyűjtéséből. A könyvben szereplő mesék címei: Kolontos Palkó, Az örök ifjúság vize, Erős Pali, Pengő királyfi, A csudaóra, Szép Cerceruska.

4-5 éves korú gyermekeknek ajánljuk a Trilló és a cseresznyefa bűbájos történetét. A mesében egy feketerigó kerül jó barátságba a cseresznyefával, és nyomon követhetjük sorsuk rügyfakadástól lombhullásig.

Messzimami állatkertje: Daniéknál kicsöngettek, vége az első iskolás tanévnek! Holnap már buszra is száll, hogy Nagyesztergáron meglátogassa a nagymamáját. A 13 rövid mesében többek között megismerkedhetünk Nyivákkal a lusta macskával, Picivel a barátságos házőrző kutyussal és felfedezhetjük Danival a padlás titkait. Kovácsné Pintér Renáta illusztrációi és a nagy betűméret miatt önálló olvasásra is ajánlott a legifjabb olvasni tudóknak ez a mesekönyv.

A Kutyabaj tündéri mesekönyv egy kiskutya délutáni kalandjairól. A versbe szedett mese főszereplői három kutya: egy tacskó, egy kuvasz és egy vizsla. Az A4-es méretű, puha borítású könyv minden lapját teljes oldalas színes képek díszítik. A nagy betűméret és a csupa nyomtatott nagybetű használata miatt, szívesen betűzik a már olvasni vágyó, de még iskolába nem járó gyerekek is.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Okosfüzetek egy csomagban
Könyvudvar ár: 1,170 Ft 990 Ft
Sári gólt lő
Könyvudvar ár: 490 Ft
1 vélemény