Ingyen szállítás Pick Pack Pontokra 5000 Ft felett dec. 01. 18 óráig.

5 Deltora könyv egy csomagban

Szerző: Emily Rodda
AKCIÓ 5 Deltora könyv egy csomagban
5 Deltora könyv egy csomagban - adatlap
Kiadó: M&C Kft.
Kiadás éve: 2016
Borító: 5 puhatáblás
7,460 Ft-os megtakarítás!:) Most 88%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 8,450 Ft
Könyvudvar ár: 2,950 Ft Akciós ár: 990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A csomag tartalma (a linkek új ablakban nyílnak):

  1. Deltora 4. - Homokdűnék
  2. Deltora 5. - A Rém Hegység
  3. Deltora 6. - A Szörnyeteg Útvesztője
  4. Deltora 7. - Az Elveszettek Völgye
  5. Deltora 8. - Visszatérés Delbe

A csomagban lévő öt könyv rövid leírása:

Deltora 4. - Homokdűnék
Az Árnyak Ura zsarnoki hatalmával leigázta Deltora csodálatos birodalmát. Csatlósaival elraboltatta Deltora varázserejű Övének hét drágakövét. A nép éhezik, és rabszolgasorban szenved.
A remény csupán néhány elszánt, tiszta ember szívében él. Közülük három vakmerő hős, Lief, Barda és Jázmin elhatározták, hogy megszabadítják hazájukat a zsarnoktól. Veszélyes küldetésre indultak, hogy megszerezzék a királyság legrettenetesebb vidékein elrejtett drágaköveket.
Három ékkövet már sikerült megtalálniuk. A negyedik drágakő felkutatása az eddigieknél is kockázatosabb feladat. Túl kell élniük a kietlen, terméketlen pusztaság minden szörnyűségét. A homokdűnék halálos ölelésében egy ismeretlen Őrző vár rájuk. Valaki, aki nem ismeri a könyörületet...

Deltora 5. - A Rém Hegység
Lief, Barda és Jázmin veszedelmes küldetésre vállalkozik. Az a feladatuk, hogy Deltora Övének hét elveszett drágakövét felkutassák. Csak akkor szabadulhat fel a királyság és rabszolgasorba vetett népe az Árnyak Urának zsarnoki hatalma alól, ha a kövek újra méltó helyükre lelnek az Övben.
Négyet közülük már sikerült megtalálni. Most pedig, bár Lief megrázó hírekről értesül hazulról, és szíve visszavágyik, mégis folytatniuk kell küldetésüket. Ahhoz, hogy az ötödik követ is megszerezzék, hőseink egészen az Árnyékföldek határáig merészkednek, ahol egyenesen belevetik magukat Gellik, az óriásvarangy birodalmának rettenetes sötétjébe - a Rém Hegységben.

Deltora 6. - A Szörnyeteg Útvesztője
Az Árnyak sötét Urának tudomására jutott, hogy Lief, Barda és Jázmin Deltora Övének hét elveszett drágaköve után kutatnak. Tisztában van vele, hogy ha a kövek visszakerülnek méltó helyükre, az Öv varázsereje képes lesz megdönteni zsarnoki hatalmát e földön.
Öt drágakövet már sikerült megszerezniük. A következő az irtózatos és vérengző Volu víz alatti barlangjában rejtőzik. Liefet és társait az Árnyak Urának szolgái üldözik, és bár halálosan kimerültek, mégis elszántan folytatják küldetésüket. Az út végén pedig szükségük lesz minden csepp erejükre és bátorságukra ahhoz, hogy szembenézzenek a Szörnyeteg útvesztőjével.

Deltora 7. - Az Elveszettek Völgye
Lief, Barda és Jázmin útjuk végéhez közelednek. Hat drágakő ismét ott ragyog méltó helyén, Deltora Övének foglalataiban. Ám az utolsót, a hetediket is fel kell még kutatniuk ahhoz, hogy Deltora birodalma végre felszabadulhasson az Árnyak gonosz Urának zsarnoksága alól.
A három barátnak számos borzalommal kellett már eddig szembenéznie, és mindig erőről és bátorságról tettek tanúbizonyságot. Ezúttal azonban olyan sötét rejtélyekkel állnak szemközt, amelyeket erő és bátorság egyedül le nem győzhet. Ha most kudarcot vallanak, küldetésük elvész, ők pedig örök időkre az örvénylő köd foglyai maradnak az Elveszettek Völgyében.

Deltora 8. - Visszatérés Delbe
A hét elveszett drágakő ismét méltó helyén ragyoghat Deltora Övében. Lief, Barda és Jázmin feladata most az, hogy felkutassák Deltora trónjának örökösét. Tudják jól, hogy egyedül Adin igaz örököse használhatja az Övben rejlő varázserőt, és döntheti meg az Árnyak Urának zsarnokságát.
Ám az örökös hollétét születése óta sűrű homály fedi. Csupán az Öv vezetheti el őket a rejtekhelyére. Meglepetést meglepetés követ, amint a Deltora felszabadításáért indult küldetés sebesen rohan a döntő küzdelem felé, és magának az Árnyak sötét Urának dühe és hatalma fenyegeti pusztulással a három hőst, és mindazt, ami a szívüknek kedves. Végül mégis minden titokra fény derül...

Ha a könyveket egy csomagban veszi meg, akkor még többet tud spórolni, mintha egyenként tenné a kosarába!

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még