Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

5 francia film egy csomagban

AKCIÓ 5 francia film egy csomagban
5 francia film egy csomagban - adatlap
Kiadó: Ismert hazai kiadók
Bemutató: 1964-1998
Kiadás éve: 2006-2008
Borító: Normál műanyagtok
Korhatár: 16+
6,060 Ft-os megtakarítás!:) Most 85%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 7,050 Ft
Könyvudvar ár: 1,500 Ft Akciós ár: 990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A csomagokat csak online rendelésre állítjuk össze, nincsenek elkészítve a Könyvudvarban. Kérjük, hogy bolti átvétel esetén is küldjön előre rendelést!

A csomag tartalma (a linkek új ablakban nyílnak):

  1. Boszorkányszerelem (DVD)
  2. D'Artagnan lánya (DVD)
  3. Főnök szoknyában (DVD)
  4. Végzetes bosszú (DVD)
  5. A Vendome tér asszonya (DVD)

Rendezők: René Manzor, Bertrand Tavernier, Jacques Poitrenaud, Claude Barrois, Nicole Garcia

A csomagban lévő 5 film rövid leírása:

Boszorkányszerelem
DVD (Un amour de sorciere, 1997)
Morgannak, a jó boszorkánynak, van egy kisfia. A gyermek, aki örökölte anyja varázserejét, nemsokára betölti az egy évet, ezért meg kell keresztelni. Az utód sorsa, hogy a jó vagy a gonosz erőket fogja-e szolgálni, nagyban függ a kiválasztott keresztapától. Morgannak nincs nagy választási lehetősége, ugyanis a Földön élő hat boszorkány közül, mindössze a kegyetlen Moloc jöhet szóba. Csakhogy ebben az esetben a kis Arthur a Sátán szolgája lesz. Van még egy lehetőség, mégpedig, hogy a keresztszülő szerepét egy átlagos halandó fogja betölteni. Az egyetlen feltétel, hogy a kiválasztott személy születésnapja egybeessen a gyermekével. A fiú ugyan elveszíti a varázserejét, de a gonosz erők már soha sem keríthetik a hatalmukba. A dolog egyetlen árnyoldala, hogy a keresztapa magatehetetlen, visszafejlődött emberré válik. Morgan talál három ideális jelöltet, azonban kettőt közülük Molock meggyilkol. Utolsó mentségként egy amerikai tudós és feltaláló, Michael Firth marad. Az ügy tovább bonyolódik, amikor Morgan beleszeret Michaelbe.Rendezte: René Manzor
Szereplők: Vanessa Paradis, Jean Reno, Jeanne Moreau, Gil Bellows, Elenore Hirt, Fantin Lalanne...
Stílus: romantikus, vígjáték, fantasy; Hangok: magyar: Dolby Digital 5.1; francia: Dolby Digital 5.1; Feliratok: magyar; Képformátum: 16:9
Extrák:
- interaktív menü
- közvetlen jelenetválasztás
- képgaléria
- tévé-spot
- előzetes

D'Artagnan lánya (DVD)
(La Fille de d'Artagnan, 1994)
A legendás királyi testőrnek, D Artagnan-nak van egy lánya, akiről talán még maga a "nagy mester", Dumas sem tudott, holott olyan nagy szenvedéllyel és alapossággal merült el hőse kalandjainak minden apró részletében. Pedig Éloise megérdemli a figyelmet. Szép, romantikus és merész - mint apja egykoron. Zárdában nőtt fel, mígnem eljöttek az ifjúi évek, a lázadás, a vágyak kiteljesítésének mohó időszaka. Zárdafőnöknője meggyilkolása után a lány tudomást szerez egy titkos merényletről, melyet Crassac herceg és a "Vörös Hölgy" tervez a király ellen. Elindul hát Párizsba, hogy megkeresse apját, és rábeszélje, hogy barátai - Athos, Porthos, Aramis - társaságában álljon újra XIV. Lajos szolgálatába. A hős azonban nem nagy kedvet tanúsít az izgalmakkal járó "lovag-szerep" iránt, így Éloise maga vág neki a veszélyes kalandnak.
Hang: magyar - dolby digital 5.1 francia - dolby digital 5.1 Felirat: magyar ; Rendezte: Bertrand Tavernier ; Szereplők: Sophie Marceau, Philippe Noiret, Claude Rich ; Eredeti cím: Revenge of the Musketeer , Hossz: 125 perc ; Forgalmazza: Caesar Film ; Kép: 16:9

Főnök szoknyában (DVD)
DVD (Un drôle de caïd (A Mouse with the Men), 1964)
Francisről és Marcelről mindenki úgy véli, hogy becsületes, jó emberek. A valóságban azonban kisstílű szélhámosok akiket egy éjjel Lucille, a különös fiatal lány rajtacsíp, amint kirabolják a vele szemközti lakást. Gyorsan meg is zsarolja őket, hogy hallgatásáért cserébe neki is adjanak részesedést a zsákmányból. Sőt, még egy újabb kincsesbányára is felhívja a figyelmüket. Lucillenek azonban csalódnia kell, különösen amikor kiderül, hogy a csomagok egészen mást tartalmaznak, mint amire számítottak...
Rendezte: Jacques Poitrenaud ; Szereplők: Louis De Funés, Dany Saval, Maurice Biraud, Robert Manuel, Dora Doll, Gérard Lartigau.
Stílus: vígjáték ; Hangok: magyar, francia ; Feliratok: magyar ; Képformátum: 16:9
Extrák:
- interaktív menü
- közvetlen jelenetválasztás
- tévé-spot
- fotógaléria
- honlapajánló
- mozielőzetes

Végzetes bosszú (DVD)
DVD (Le bar du téléphone, 1980)
Tony Veronese magányos bűnöző. Régóta haragban áll a Perez fivérekkel, akiket azzal vádol, hogy a múltban elárulták őt. Ürügyre van szüksége ahhoz, hogy régóta dédelgetett bosszúhadjáratába belekezdhessen. Mivel a fivérek nem akarják kifizetni a pénzt, amivel tartoznak neki, úgy dönt, lecsap a bárjukra és bordélyházukra. Eközben egy detektív segítséget kér az alvilág két hírhedt alakjától, s az ő közbenjárásukra a Perez fivérek mégis beleegyeznek a fizetésbe. Véres összecsapások sora következik, amelyek után Veronese - aki éppen csak megmenekül a Perez fivérek merénylete elől - úgy dönt, tisztázza magát a gengszterek vezére előtt.
Rendezte: Claude Barrois ; Szereplők: Christopher Lambert, Daniel Duval, Francois Périer, Raymond Péllégrin, Julien Guiomar, Georges Wilson, Valentine Monnier.
Stílus: akció ; Hangok: magyar: 5.1; francia:  2.0 ; Feliratok: magyar ; Képformátum: 16:9
Extrák:
- interaktív menü
- közvetlen jelenetválasztás
- videoklip
- képgaléria
- tévészpot
- előzetes

 A Vendome tér asszonya (DVD)
Place Vendôme francia-angol film 1998 ; Krimi, művész
Marianne (Catherine Deneuve - 8 nő, Szeretlek benneteket, Ha te nem lennél) egy sikeres ékszerész feleségeként éli fényűzéssel, eleganciával, és alkoholproblémákkal zsúfolt napjait. Férje holtteste láttán azonban kénytelen szembenézni a valósággal, főleg, mivel a férfi holtában több meglepetéssel szolgál, mint életében valaha. A férfi elvesztése után azonban az asszony nem találja a helyét.
Mi az igazi érték az életben? Nap, mint nap változnak az erre a kérdésre adott válaszai. Egy nap azonban hét csodálatos gyémántot talál, amelyeket férje rejtett el, és amelyekről senki sem tud, ez az esemény pedig újra felébreszti benne a szenvedélyt. Marianne sem a családi vállalkozást, sem a ragyogó gyémántokat nem engedné át szívesen másnak, így hát menekül Párizson keresztül - mindent vagy semmit!
Vajon képes lesz-e a gyönge nő egyedül helytállni a francia alvilággal szemben? Nicole Garcia (Ellenségem holtteste, A kis Lili, Apám életére) súlyos bűnügyi drámájára Catherine Deneuve Marianne-ként nyújtott felejthetetlen alakítása teszi fel a koronát.
Szereplők: Catherine Deneuve, Jean-Pierre Bacri, Emmanuelle Seigner, Jacques Dutronc, Bernard Fresson, Dragan Nikolic, Laszló Szabó.
Rendező: Nicole Garcia ; Forgalmazza: Caesar Film ; Hossz: 117 perc
DVD Információk: Hang: 5.1 ; Szinkronok: magyar, francia ; Felirat: román ; Kép: 2.35:1 (16:9)
DVD Extrák: ; Interaktív menük ; Közvetlen jelenetváltás ; Előzetes
 

Ha a DVD filmeket egy csomagban veszi meg, akkor még többet tud spórolni, mintha egyenként tenné a kosarába!

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
4 romantikus film egy csomagban
Könyvudvar ár: 1,600 Ft 990 Ft
4 vígjáték egy csomagban
Könyvudvar ár: 1,400 Ft 990 Ft
Négyen résen (DVD)
Könyvudvar ár: 690 Ft
Mulan (Caesar mesék) (DVD)
Könyvudvar ár: 100 Ft