1000 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 1000 Ft felett vállalunk.

6 Star Wars könyv egy csomagban

AKCIÓ 5 Star Wars könyv egy csomagban, Kolibri kiadó, Fantasy, sci-fi
6 Star Wars könyv egy csomagban - adatlap
Méretek: SZ: 15cm M: 21cm
Kiadó: Kolibri
Kiadás éve: 2015-16
Borító: 5 keménytáblás, 1 puhatáblás
15,994 Ft-os megtakarítás!:) Most 82%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 19,494 Ft
Könyvudvar ár: 4,540 Ft Akciós ár: 3,500 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A csomag tartalma (a linkek új ablakban nyílnak):

  1. Star Wars - A csempész futása - Han Solo és Csubakka kalandja
  2. Star Wars - A jedi fegyvere - Luke Skywalker kalandja
  3. Star Wars - A hercegnő, a kalandor és a párafarmer
  4. Star Wars - Lázadók: Sabine, egy lázadó vázlatai
  5. Star Wars - Rey túlélési útmutatója
  6. Star Wars - A galaxis űrlényei

A csomagban lévő hat könyv rövid leírása:

A csempész futása - Han Solo és Csubakka kalandja::
Az Új remény és az A Birodalom visszavág közötti időszakban játszódó történetben Han Solót és Csubakkát a Lázadók Szövetsége megbízza egy feladattal, melyet úgy kell végrehajtaniuk, hogy birodalmi tisztviselők és ádáz fejvadászok üldözik őket – akik mind messziről felismerik a Millennium Falcon jellegzetes alakját… A könyvben olyan információk is találhatók, amelyek a 2015. december 18-án mozikba került VII. epizód, Az ébredő Erő történéseire, szereplőire utalnak.

A jedi fegyvere - Luke Skywalker kalandja:
Az Új remény és az A Birodalom visszavág közötti időkben Luke-ra, a lázadás ifjú hősére komoly feladat vár: egy ismeretlen bolygón kell használnia az Erőt, hogy megmenthessen egy lányt, és legyőzhessen egy rejtélyes idegent.
A könyvben olyan információk is találhatók, amelyek a 2015. december 18-án mozikba került VII. epizód, Az ébredő Erő történéseire, szereplőire utalnak.

A hercegnő, a kalandor és a párafarmer:
Az elismert New York Times bestseller szerző, Alexandra Bracken úgy meséli el a Star Wars: Új remény című epizód történetét, ahogy még sohasem olvashattuk ezelőtt. A film bemutatója óta Leia hercegnő, Han Solo és Luke Skywalker neve mindenki számára ismerősen cseng. A hercegnő, a kalandor és a párafarmer című kötet olyan mélységben mutatja be a három hős egymásra találásának és kalandjainak hátterét, ami teljesen új fénybe helyezi a jól ismert és kedvelt történetet.

Lázadók: Sabine, egy lázadó vázlatai:
Sabine Wren vagyok. Lázadó, de egyben művész. Egy LÁZADÓ csapat tagja vagyok, és a BIRODALOM ellen harcolunk minden eszközzel. Az én esetemben ez festékszórókat, patronokat, és nagy teljesítményű robbanóanyagokat jelent.
Nézz bele a vázlatkönyvembe, és megtudod, miért harcolunk, és hogy a BIRODALOM miért nem lesz képes SOHA megtörni a lelkünket!

Rey túlélési útmutatója:
Az ébredő Erő főhősének naplója exkluzív mellékletekkel, tervrajzokkal és sok más érdekességgel!
„Egyetlen szabály van, ha életben akarsz maradni a Jakkun: ne kérdezz!”
„A nevem Rey. Egy nemzedékkel ezelőtt a Birodalom összecsapott az Új Köztársasággal itt, a Jakkun. A csata után csak egy lakhatatlan sivatag maradt hátra, meg egy roncstelep, tele hajókkal és csontokkal – ott, ahol a legtöbb harci gép lezuhant. Abból élek, hogy használható darabokat és berendezéseket szerelek ki a roncsokból. Nem tudom, hogyan kerültem ide, és miért… 
Amit a kezedben tartasz, az az én túlélési útmutatóm ehhez a barátságtalan bolygóhoz. Mit érdemes összegyűjteni? Mit kell elkerülni, ha életben akarsz maradni? Nyisd ki ezt a könyvet, és fedezd fel, mi minden szükséges errefelé a túléléshez!”

A galaxis űrlényei
Tudj meg mindent a Star Wars-univerzmum legnépszerűbb űrlényeiről!
Rengeteg érdekes információt olvashatsz a galaxisban élő fajokról, az abednedóktól a melittókon át egészen a vukikig, sőt, a legismertebb képviselőiket is tanulmányozhatod! A könyv telis-tele van színes fotókkal, kevéssé ismert tényekkel és érdekességekkel. Az utolsó lapon található, kihajtható mellékletben pedig felfedezheted Az ébredő Erő űrlényeit is!

Ha a könyveket egy csomagban veszi meg, akkor még többet tud spórolni, mintha egyenként tenné a kosarába!

be
5 ( 5 / 5 )
A klasszikus epizódok mellé remek kiegészítőnek ígérkezik ez a csomag, a Star Wars rajongóknak úgyszólván kötelező. Időnként elcsodálkozom, hogy mivé is nőtte ki magát az eredeti trilógia. Sőt, tovább megyek, középiskolás voltam, amikor az első részt leadták kisvárosunk mozijában. Sci-fi rajongó mivoltom ellenére, valahogy nem vettem jegyet időben, mikor végre rászántam magam, akkor meg már nem kaptam. De egyik osztálytársam megvigasztalt, azt mondta nem sokat veszítettem, ő már látta, különféle fémköcsögök és tejeskannák szaladgálnak meg röpdösnek össze-vissza. Így aztán megnyugodtam, majd amikor hónapokkal később én is megnéztem, nekem bizony más lett a véleményem. Meg szerintem neki is azóta.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Albumpár egy csomagban
Könyvudvar ár: 1,980 Ft 1,490 Ft
Nagy fociböngésző
Könyvudvar ár: 590 Ft 490 Ft
1 vélemény