Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

50 tény, amit tudnod kell a világűrről

Szerző: Raman Prinja
50 tény, amit tudnod kell a világűrről
50 tény, amit tudnod kell a világűrről - adatlap
Méretek: SZ: 19cm M: 25cm
Kiadó: Móra
ISBN:9789634153696
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 80
Borító: puhatáblás
509 Ft-os megtakarítás!:) Most 20%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,499 Ft
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Túl a bolygókon, túl az üstökös csóváján, túl a kisbolygóövezeten, túl a Tejút túlsó oldalán, sőt még a fekete lyukakon is túl...
Látogass el oda, ahol a csillagok születnek, vagy ahol a vörös óriások fehér törpékké változnak! Nézd meg közelről a Naprendszer bolygóit, kalandozz forró jupiterek között, eredj a szuperföldek nyomába! Pillants be az űrhajózás jövőjébe!
Ha a légkörön túlra készülsz, sose indulj el útikalauz nélkül. Vidd magaddal ezt a fotókkal, infografikákkal, szómagyarázatokkal teli könyvet, amely hasznos társ lesz utadon. Kalandra fel!

Nyári derült éjszakán, feltekintve a csillagos égre, ki ne gondolkodott volna már el a világmindenség hatalmasságán, s benne a Föld, az emberiség helyéről, szerepéről? Vajon hogy néz ki a többi bolygó? Van-e élet a Földön kívül is? Mi lesz a világegyetem sorsa? A könyv segítségével kalandos utazásnak lehetünk részesei, s közben ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk.

Az univerzum keletkezéséről, jelenlegi állapotáról és a világvégéről szóló elméletekkel találkozhatunk a kiadvány lapjain. Az ismereteket 50 tény köré csoportosítja, de ennél lényegesen több információt, és az igazolt tényeken kívül több elképzelést is elénk tár. Képet kapunk a táguló világegyetemről, a galaxisok világáról, a titokzatos fekete lyukról, a csillagok fejlődéséről és haláláról. Meglátogatjuk a bolygókat, holdakat, miközben keressük az élet nyomait, és betekintünk a modern csillagászat csúcstechnológiás űrtávcsöveibe is.

A könyv megértéséhez nem szükséges bonyolult fizikai képletek ismerete és csillagászati előképzettség. Szemléletes ábrák, lenyűgöző színes fotók teszik még élvezetesebbé a kalandozást. A legfontosabb fogalmak egyszerű magyarázatát és a könnyebb tájékozódást segítő tárgymutatót is tartalmaz a kiadvány.

Budapest, Móra, 2017.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: