11 Star Wars könyv egy csomagban

AKCIÓ 11 Star Wars könyv egy csomagban
11 Star Wars könyv egy csomagban - adatlap
Méretek: SZ: 15cm M: 21cm
Kiadó: Kolibri
Kiadás éve: 2015-16
Borító: 8 keménytáblás, 3 puhatáblás
30,091 Ft-os megtakarítás!:) Most 83%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 36,081 Ft
Könyvudvar ár: 9,290 Ft Akciós ár: 5,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A csomag tartalma (a linkek új ablakban nyílnak):

 1. Star Wars - A csempész futása - Han Solo és Csubakka kalandja
 2. Star Wars - A jedi fegyvere - Luke Skywalker kalandja
 3. Star Wars - A hercegnő, a kalandor és a párafarmer
 4. Star Wars - Lázadók: Sabine, egy lázadó vázlatai
 5. Star Wars Lázadók - Lázadónapló, írta Ezra Bridger
 6. Star Wars - Mozgó célpont - Leia hercegnő kalandja
 7. Star Wars - Finn küldetése - Star Wars olvasókönyv - 3. szint
 8. Star Wars - Szóval Jedi akarsz lenni?
 9. Star Wars - Fejvadász kódex (Boba Fett aktáiból)
 10. Star Wars - A galaxis űrlényei
 11. Star Wars - Ne becsüld alá a sötét oldal hatalmát!

Szerzők:  Daniel Wallace, Jason Fry, Greg Rucka, Alexandra Bracken, Cecil Castellucci,  David Fentiman, Adam Gidwitz, Ryder Windham, Tom Angleberger

A csomagban lévő 11 könyv rövid leírása:

A csempész futása - Han Solo és Csubakka kalandja::
Az Új remény és az A Birodalom visszavág közötti időszakban játszódó történetben Han Solót és Csubakkát a Lázadók Szövetsége megbízza egy feladattal, melyet úgy kell végrehajtaniuk, hogy birodalmi tisztviselők és ádáz fejvadászok üldözik őket – akik mind messziről felismerik a Millennium Falcon jellegzetes alakját… A könyvben olyan információk is találhatók, amelyek a 2015. december 18-án mozikba került VII. epizód, Az ébredő Erő történéseire, szereplőire utalnak.

A jedi fegyvere - Luke Skywalker kalandja:
Az Új remény és az A Birodalom visszavág közötti időkben Luke-ra, a lázadás ifjú hősére komoly feladat vár: egy ismeretlen bolygón kell használnia az Erőt, hogy megmenthessen egy lányt, és legyőzhessen egy rejtélyes idegent.
A könyvben olyan információk is találhatók, amelyek a 2015. december 18-án mozikba került VII. epizód, Az ébredő Erő történéseire, szereplőire utalnak.

A hercegnő, a kalandor és a párafarmer:
Az elismert New York Times bestseller szerző, Alexandra Bracken úgy meséli el a Star Wars: Új remény című epizód történetét, ahogy még sohasem olvashattuk ezelőtt. A film bemutatója óta Leia hercegnő, Han Solo és Luke Skywalker neve mindenki számára ismerősen cseng. A hercegnő, a kalandor és a párafarmer című kötet olyan mélységben mutatja be a három hős egymásra találásának és kalandjainak hátterét, ami teljesen új fénybe helyezi a jól ismert és kedvelt történetet.

Lázadók: Sabine, egy lázadó vázlatai:
Sabine Wren vagyok. Lázadó, de egyben művész. Egy LÁZADÓ csapat tagja vagyok, és a BIRODALOM ellen harcolunk minden eszközzel. Az én esetemben ez festékszórókat, patronokat, és nagy teljesítményű robbanóanyagokat jelent.
Nézz bele a vázlatkönyvembe, és megtudod, miért harcolunk, és hogy a BIRODALOM miért nem lesz képes SOHA megtörni a lelkünket!

Star Wars Lázadók - Lázadónapló, írta Ezra Bridger
Ezra Bridger vagyok, és az életem a lehető legjobban alakult: a lázadók egy csoportjával a Peremvidéket járjuk, és az ŐRÜLETBE kergetjük a Birodalmat. Ráadásul tanulom a jedik tudományát, mert kiderült, hogy nagyon erős bennem az Erő. 
Hogy kerültem ide? Mire gondolok? A válaszokat ebben a naplóban találod.
Olvasd el a briliáns szövegeimet, bámuld a fantasztikus rajzaimat, és megtudod, hogy miért kezd el rettegni a Birodalom, ha meghallja azt a nevet, hogy Ezra.

Star Wars - Mozgó célpont - Leia hercegnő kalandja
A Birodalom visszavág és az A jedi visszatér között játszódó történet középpontjában Leia hercegnő áll, akinek önfejű alakokból kell csapatot kovácsolnia, hogy egy fontos és titkos küldetést hajtsanak végre a Birodalom ellen.
A könyvben olyan információk is találhatók, amelyek a 2015-ben mozikba került VII. epizód, Az ébredő Erő történéseire, szereplőire utalnak.

Star Wars - Finn küldetése - Star Wars olvasókönyv - 3. szint
TANULJ MEG OLVASNI, HOGY OLVASVA TANULHASS! a jelmondata a DK sorozat gyerekeknek szóló köteteinek. 4 szintet különböztetnek meg :
1. szint: olvasni tanuló
2. szint kezdő olvasók
3.  szint olvasni tudók
4. szint önállóan olvasók
A Finn küldetése c. könyv a 3. szintre van besorolva, olyan már olvasni tudó gyerekeknek ajánlott, akik még nem tudnak végigolvasni önállóan könyveket. Betűmérete nagy, minden oldalon sok színes kép díszíti a szöveget. 
A könyv végén egy 8 kérdéses kvíz található (megoldások az utolsó oldalon), szójegyzék, illetve egy rövid fejezet a szülőknek, jó ötletekkel arra vonatkozóan, hogyan lehet megszerettetni a gyerekekkel az olvasást. 
Fülszöveg:
Kövesd Finn harcát a Jakku pusztaságától a Starkiller bázist körbevevő jeges sziklákig.
Ismerkedj meg a hősökkel, akik a segítségére sietnek, és találkozz a gonoszokkal, akik el akarják pusztítani őket. 
Ez a kezdő olvasóknak szánt, nyelvtanárok részletes útmutatásai alapján készült könyv segít az olvasási készség fejlesztésében, az önálló olvasás elsajátításában. Az izgalmas történet, a szövegekhez illő, gondosan válogatott illusztrációk, és a sok-sok apró érdekesség mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az olvasás a legkisebbek számára is szórakoztató és sikerélményekben gazdag időtöltéssé váljon.
Keresd a sorozat további köteteit is!

Star Wars - Szóval Jedi akarsz lenni?
Három részes regénysorozat három ismert amerikai szerzőtől, akik újraírták a klasszikus trilógiát. Adam Gidwitz az ötödik epizódot, A Birodalom visszavág című részt dolgozta át.

Star Wars - Fejvadász kódex (Boba Fett aktáiból)
Fedezd fel a nélkülözhetetlen eszközöket és technikákat, melyeket minden fejvadásznak ismernie kell! Sajátítsd el a túléléshez szükséges ismereteket és ismerd meg a galaktikus törvényeket! Tanulmányozd a történelmet, a filozófiát, a Halálőrség, a mandalore-iak szakadár csoportjának felszerelését.
A legendás fejvadász, Boba Fett két jelentős kiadványt fűzött össze: A fejvadász céh kézikönyvét és a Halálőrség toborzó könyvecskéjét. E két kiadványból lett A fejvadászok kézikönyve. A margón pedig Fett és a könyv korábbi tulajdonosai rögzítették gondolataikat és kommentárjaikat. Boba Fett módszerei, titkai... Mind itt vannak egy kötetben.

Star Wars - A galaxis űrlényei
A kötet alcímének (A galaxis űrlényei) megfelelően több mint 30 faj kerül bemutatásra, többek között Abednedek, Melittek és a Vukik faja. A fajok többségének 1-1 teljes oldal jut, 2-3 bekezdésnyi szöveggel, melyeket oldalszélig nyúló színes képek egészítenek ki. A fajok leírása mellett minden oldal alján egy kis rovatot találunk, aminek címe: Fejleszd galaktikus tudásod. Itt néhány fontos vagy érdekes jellemzőt olvashatunk az adott fajról, például: a mon calamarik szája körül és állán olyan tapogatók vannak, mint a márna halaknak. Ezek a korral egyre növekednek, ezért úgy tűnik, mintha a faj idősebb tagjainak szakálla lenne.
A könyv végén, a hátsó borító belső oldalán, egy nagy képet rejtettek el. Ezen a képen az Ébredő erő űrlényei kerülnek bemutatásra. A hatszögletű kihajtható lapok egyik oldalának felépítése megegyezik a könyv lapozható oldalaival (kép, leírás, Fejleszd galaktikus tudásod c. rovat) a másik oldalon pedig az adott faj teljes oldalt kitöltő képe látható. Ha az óramutató járásának megfelelően kinyitjuk a hat oldalt, akkor egymás mellé kerülnek a színes képek (az összecsukást számozást segíti).

Star Wars - Ne becsüld alá a sötét oldal hatalmát!
A Ne becsüld alá a sötét oldal hatalmát! c. könyv a Jedi visszatér c. történet újraírt változata.
Egy molyos értékelés a könyvről:
"STAR WARS FILM? Király! STAR WARS KÖNYV? Eszméletlen! STAR WARS KÖNYV A FILMBŐL? Szerelem! 
Körülbelül így olvastam ki ezt a könyvet. Ez a könyv vicces és izgalmas, annak ellenére, hogy a filmet is láttad. Olyan dolgokat tudsz meg, amit talán gyerekként, filmnézés közben nem is jöttél rá. Tom egy zseni! Néha úgy írta a történeteket, ahogy ő gondolta, így viccesebbé tette az adott történetet. Új kedvenc íróra találtam. És aki illusztrálta? Ki sem találtam volna, hogy Ralph McQuarrie, AKI AZ EREDTEI STAR WARS FILMET ILLUSZTRÁLTA! 
Imádtam, hogy egy kicsit a szereplők szemszögéből láthattam a világot. Hogy épp adott helyzetekben mit gondoltak, mit éreztek, az lenyűgöző volt. 
Ez a könyv minden Star Wars rajongónak kötelező olvasmány. Le vagyok sokkolva! Rég olvastam ilyen nagyszerű könyvet!" (Ramonais)

Ha a könyveket egy csomagban veszi meg, akkor még többet tud spórolni, mintha egyenként tenné a kosarába!

be
5 ( 5 / 5 )
A klasszikus epizódok mellé remek kiegészítőnek ígérkezik ez a csomag, a Star Wars rajongóknak úgyszólván kötelező. Időnként elcsodálkozom, hogy mivé is nőtte ki magát az eredeti trilógia. Sőt, tovább megyek, középiskolás voltam, amikor az első részt leadták kisvárosunk mozijában. Sci-fi rajongó mivoltom ellenére, valahogy nem vettem jegyet időben, mikor végre rászántam magam, akkor meg már nem kaptam. De egyik osztálytársam megvigasztalt, azt mondta nem sokat veszítettem, ő már látta, különféle fémköcsögök és tejeskannák szaladgálnak meg röpdösnek össze-vissza. Így aztán megnyugodtam, majd amikor hónapokkal később én is megnéztem, nekem bizony más lett a véleményem. Meg szerintem neki is azóta.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
A holtak galaxisa
Könyvudvar ár: 590 Ft