Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

7 ifjúsági könyv, történelmi regények és népszerű mesék

AKCIÓ 7 ifjúsági könyv, történelmi regények és  népszerű mesék
7 ifjúsági könyv, történelmi regények és népszerű mesék - adatlap
Kiadó: Móra
Kiadás éve: változó
Borító: keménytáblás
12,850 Ft-os megtakarítás!:) Most 78%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 16,340 Ft
Könyvudvar ár: 4,830 Ft Akciós ár: 3,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

​A csomagokat csak online rendelésre állítjuk össze, nincsenek elkészítve a Könyvudvarban. Kérjük, hogy bolti átvétel esetén is küldjön előre rendelést!

A csomag tartalma (a linkek új ablakban nyílnak):

  1. A tűz és a könnyek asszonya (A Tudor-ház krónikája)
  2. Vérvörös és színarany (A Tudor-ház krónikája)
  3. A Napkirály kémnője
  4. A schildai polgárok (Erich Kästner mesél)
  5. Vadpávamenyegző
  6. Talált gyerek (Ifjúsági könyvek)
  7. Rém Rozi és az éjjeli tanoda. Az első igazság

A csomagban lévő könyvek közül néhány rövid leírása:

A tűz és a könnyek asszonya (A Tudor-ház krónikája)
Eltűnik egy kincset érő ezüstkupa a Marsden-házból. A ház ura a szolgálólányt, Meg Lumley-t vádolja a lopással, és akasztófával fenyegeti. Meg csak úgy menekülhet, ha a kocsmában kémkedik állítólagos cinkosai után. A vendégek között hamarosan furcsa alakok tűnnek fel, például a Londonból érkezett Moll Frith, aki énekel és táncol, sőt állítólag ért a jövendőmondáshoz. Vajon milyen kapcsolatban áll Moll az orgazda hírében álló kocsmárossal? A lopások kinyomozásában Meg barátja, az ifjú Will Marsden segédkezik. Meg pártját fogja Lady Marsden is, aki saját, elfeledettnek hitt történetét eleveníti fel bátorításul, amikor ifjú udvarhölgy korában arra kényszerült, hogy kémkedjen a protestáns Erzsébet várbörtönében raboskodó katolikus Stuart Mária után.

A Tudor-ház uralkodóiról szóló regénysorozat Anglia történelmének egyik legvéresebb korszakába kalauzolja el az olvasót.

Vérvörös és színarany (A Tudor-ház krónikája)
Fekete varjú köröz a Marsden-ház tornya fölött. Ha röpte három kört leír, valakinek meg kell halnia, ezt jól tudja mindenki. Vajon ki lesz az? Az öreg Erzsébet királynő? A Marsden család egy tagja? Sir Clifford már öregember, ifjúkorában VIII. Henrik királyt szolgálta, ám úgy érzi, nem érhet véget az élete, amíg egy utolsó hőstettet végre nem hajt. Amikor pedig megérkezik a birtokra egy díszesen öltözött idegen, aki a királynő kémjének mondja magát, és segítséget kér, az öregúr egyetlen percig sem habozik. Unokájával, Will Marsdennel vág neki az útnak, fel Skóciába, és nem is sejti, mennyi veszély leselkedik rájuk. Szerencsére kéznél van Meg, a talpraesett szolgálólány.

A Napkirály kémnője
Egy 15 éves ikerlány a főszereplője a műnek, akinek hamar felnőtté kell válnia, hogy megmenthesse családját. A történet a Napkirály, XIV. Lajos udvarában játszódik. Igazi lányregény, intrikával, szerelemmel és rengeteg veszélyes kalanddal. Az izgalmak már a könyv első lapjain elkezdődnek és bár a célközönség a 14-15 éves korosztály, de felnőttként is egy élvezetes történelmi olvasmányra számíthatunk. A szerző az az Annie Pietri, aki hazájában újra népszerűvé tette a történelmi ifjúsági regényt. Sokat kutatta a történelmi (XVII. századi) versailles-i kastélyt és az akkor élt emberek mindennapjait. Könyvei több kiadást megértek és számos nyelvre lefordították őket.


Talált gyerek (Ifjúsági könyvek)

Kapi ​kutya, Ficsúr majom, a jó Barberin mama, a hosszú fehér szakállú signor Vitalis, a néma kis Lise, Mattia, a kis muzsikus, és persze a talált gyerek, a bátor Rémi alakját soha nem felejti, aki valaha is olvasta történetüket. A francia gyerekek sokadik generációja fedezi fel boldogan újra és újra Hector Malot klasszikus ifjúsági regényét, az 1878-ban megjelent Talált gyereket. Malot különös mesemondó képessége, az elesettek iránt érzett gyöngédsége gyermeket, felnőttet egyaránt rabul ejt, s miközben Rémit és barátait elkísérjük vándorútjukon, észrevétlenül megismerkedhetünk szinte egész Franciaországgal. A regény, melyről Mauriac is írt emlékirataiban, melyen Sartre saját bevallása szerint megtanult olvasni, egy 2004-es felmérés szerint Franciaországban a 100 legnépszerűbb könyv listáján a 15. helyen áll. Két-három évenként új kiadásban jelenik meg, 80 nyelvre lefordították, tizenkét alkalommal megfilmesítették.
 

Rém Rozi és az éjjeli tanoda. Az első igazság
Kísérjük el Rém Rozit és Sacc Pitykét egy félelmetes és csodálatos utazásra. A filozófia, a kultúra és a történelem útvesztőiben keresik a tíz igazságot. – Ez meg mi a csuda? Felmosórongy? itt hagyta a takarítónő a rongyait? – Nem, papa – kiáltott Pityke. – Ez egy szellem. Egy igazi Szellem. Rém Rozi és a szellemcsapat a ruhagyár anyagraktárában laknak. A szellemek nappal szépen összehajtva fekszenek a polcon, és várják, hogy besötétedjen. Rozi beiratkozik Horror Hortenziához a Kiskorú Képzetlen Szellemek éjszakai tanodájába. Rozi szörnyű dolgot követ el, és hosszú utat kell megtennie, hogy megtalálja az első igazságot.

Ha a könyveket egy csomagban veszi meg, akkor még többet tud spórolni, mintha egyenként tenné a kosarába!

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
11 kaland az ifjúság számára
Könyvudvar ár: 15,320 Ft 9,900 Ft