990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft felett vállalunk.
Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek
AKCIÓ 8 focis könyv egy csomagban
8 focis könyv egy csomagban - adatlap
Kiadó: Ismert hazai kiadók
Kiadás éve: változó
Borító: vegyes
16,564 Ft-os megtakarítás!:) Most 86%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 19,064 Ft
Könyvudvar ár: 2,970 Ft Akciós ár: 2,500 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A csomagokat csak online rendelésre állítjuk össze, nincsenek elkészítve a Könyvudvarban. Kérjük, hogy bolti átvétel esetén is küldjön előre rendelést!

A csomag tartalma (a linkek új ablakban nyílnak):

  1. Torghelle Sándor - A levegő ura
  2. Ha én ezt a klubokról elmesélem...
  3. 100 éves a DVSC, Kelet-Magyarország fociékszere
  4. 100 éves a szegedi futball - A SZAK-tól a SZEAC-ig
  5. Mit mondtam Zidane-nak?
  6. EB kalauz 2008
  7. A labdaháztól a Népstadionig – Sportélet Pesten és Budán a 18-20. században
  8. FocIQuiz

A csomagban lévő 8 könyv rövid leírása:

Torghelle Sándor - A levegő ura
Bunkó vagyok. Egy sötét tapló, egy nagyképű majom.
Édes istenem, hányszor hallottam ezt vissza magamról! 
Tinédzserkoromban talán zavart volna, ha vadidegenek bírálnak, ma már hidegen hagy, pedig a neten aztán ömlik a mocsok. Nemcsak rám, nemcsak a futballunkra: mindenki célponttá vált.
Nem azért írok könyvet, hogy megváltoztassam a rólam kialakult képet. Holott az ismerősök mindig mondják: Sanyi, te egyáltalán nem olyan vagy, mint azt gondolják az emberek! Még Betty, életem párja sem akart velem szóba állni, amikor elkezdtem nyomulni rá, mondván, sok rosszat hallott rólam. Őt sikerült meggyőznöm, és immár egy tündéri kislányt nevelünk együtt.
Még csak 32 vagyok, de rengeteg minden van mögöttem: a Facebook-generációnak pusztán egy troll vagyok, akin nevetnek, ugyanakkor én büszkén tekintek a karrieremre. Nehezen tettem túl magam apám elvesztésén, de boldog lehetek, hogy megélte, amikor az egész stadion a nevemet skandálja a válogatott meccsén. Sokaknak nem a németeknek, az argentinoknak vagy a braziloknak lőtt góljaim ugranak be, hanem az, hogy ügyetlenkedem, vagy hogy kiállít a bíró. Azt viszont senki sem vitatja: szívvel-lélekkel játszom, küzdök, hajtok, mindig mindenhol.
Jól élek a futballból, de tudom, hol a helyem, sosem felejtem el, hogy egy hétköznapi lőrinci fiú voltam. Vagyok.
Szerinted nem így van?
Hát, azt is leszarom!

Ha én ezt a klubokról elmesélem...
Mi rejlik a 93 milliós szerződés hátterében? Mennyit keresnek a magyar focisták külföldön? Mit jelent a Fradi-szív? Mi történt az atlantai olimpián? Mi vezetett a Vasas és a Kispest kieséséhez? Hogyan látják a múltat az érintettek? Mi szerepel Hrutka Rudi szerződéseiben? Egy érdekes pályafutás sikerekkel, csalódásokkal, rengeteg tanulsággal, eltitkolt esetekkel, eredeti szerződésekkel.

100 éves a DVSC, Kelet-Magyarország fociékszere
Minden, amit a 100 esztendős múltra visszatekintő DVSC labdarúgócsapatáról tudni kell.
A hőskorszak : - A DVSC focistáinak múlt század eleji története - A legendás Északi Hadibajnokság DVSC-meccsei a DVTK- val, az MVSC-vel és a többiekkel - 1920-26 között: ötszörös kerületi amatőrbajnok a Loki (az örök rivális nyírségiek rendre a vert mezőnyben!)!
II. A profi korszak kezdete - A Debreceni Bocskai FC megalakulásának legnagyobb vesztese: az amatőr DVSC - 1926-tól 1943-ig: A vasutasok hosszú, fárasztó útja az NB I-ig
III. A debreceni páternoszter (1943-1991): - A DVSC liftezése az élvonal és az alacsonyabb osztályok között.
IV. Sikerévtized! Azok a dicső kilencvenes évek: a legszebb és legeredményesebb évtized részletesen az összes meccs jegyzőkönyvével, tabellákkal és fotókkal fűszerezve!.
V. Tények számokban! Statisztikai összefoglaló: bajnoki örökmérlegek, a DVSC összes játékosának felsorolása, gólkirályok.

100 éves a szegedi futball - A SZAK-tól a SZEAC-ig
A könyv a magyar vidék legnagyobb múltú futballklubjának-klubjainak történetét gyűjti egybe és tárja az Olvasó elé. E sok évtizedes sportmúlt eltér más városok futballéletének fejlődésvonalától. Ennek az eltérésnek gazdaságföldrajzi és gazdaságpolitikai okai vannak.

Mit mondtam Zidane-nak?
2006. július 9., Berlin. A Labdarúgó Világbajnokság döntőjében Olaszország és Franciaország játszik egymás ellen. Már csak néhány perc van hátra a hosszabbításig, amikor a francia csapat kapitánya, Zinédine Zidane mellkason fejeli Marco Materazzit.
Attól a perctől kezdve a világ közvéleményét erőteljesen foglalkoztatja, vajon mi váltotta ki ezt az elképesztő reakciót.
Mit mondhatott Materazzi Zidane-nak?
Milyen titkokat rejtenek Materazzi furcsa tetoválásai?
A világ apraja-nagyja várja a választ. A találgatások tömegére okot adó kérdésekre maga Materazzi ad csattanós választ ebben a könyvben.

EB kalauz 2008
Hasznos segédlet a 2008-as futball Európa-bajnoksághoz a megmérettetés részletes menetrendjével, a részt vevő országok csapatainak és csapattagjainak minden részletre kiterjedő bemutatásával, a 306 selejtező eredményeivel és végeredményeivel, az eddigi bajnoki döntők eredményeivel és öröktáblázattal.

A labdaháztól a Népstadionig – Sportélet Pesten és Budán a 18-20. században
A gazdag képanyaggal illusztrált kötetben szereplő írások a magyarországi modern sport előtörténetének és "polgári időszakának" a 18. század közepétől a 20. század közepéig tartó, mintegy kétszáz éves időszakát fogják át.

FocIQuiz
Minden idők legrészletesebb futballkvízkönyve révén az olvasok felhőtlen szórakozás mellett tesztelhetik le, mennyit tudnak a nemzetközi labdarúgás világáról
Az alaposan megszerkesztett, minőségi kérdésekből álló kötet átfogó képet ad a világ labdarúgásáról, a régmúlttól egészen napjainkig. A fiatal szerző a kérdéseken keresztül a lehető legrészletesebben mutatja be a különböző világeseményeket, a legfontosabb kupaküzdelmeket, a legnagyobb játékosokat és edzőket, illetve egyéb, a foci világához kapcsolódó érdekességeket.
A könyv nem kizárólag a labdarúgásért megszállottan rajongó szurkolóknak szól, hanem kortól, nemtől és tudásszinttől függetlenül mindenki számára kiváló kikapcsolódást ígér.

Ha a könyveket egy csomagban veszi meg, akkor még többet tud spórolni, mintha egyenként tenné a kosarába!

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még