A háború eszközei

A háború eszközei, Magyar Könyvklub kiadó, Politika, politológia
A háború eszközei - adatlap
Méretek: SZ: 12cm M: 19cm
Kiadó: Magyar Könyvklub
ISBN:9635476396
Kiadás éve: 2002
Oldalszám: 260
Borító: keménytáblás
Könyvudvar ár: 790 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Peter Harclerode könyve, A háború eszközei a mai hadviselésről, az atomfegyverek történetéről szól; vázolja azt a helyzetet, amely a Szovjetunió felbomlása után állt elő, és a mai, terrorizmustól fenyegetett világban nyugtalanító veszélyt rejt magában - talán nyugtalanítóbbat, mint amilyen volt a hidegháború idején.
A 20. század végének háborúit olyan eszközökkel vívják, amelyek már-már a fantasztikus regények világát idézik: számítógépek, robotrepülőgépek, "láthatatlan" repülők szerepelnek a a haditudósításokban, és a lézerfegyver is inkább a jelen, mint a jövő realitása. A könyv részletesen leírja a legújabb haditechnikai fejlesztéseket, azok bevetését a Sivatagi Viharban, az iraki Szaddam Husszein ellen vívott háborúban.
Olvashatjuk a technikai részleteket, és elámulhatunk azon, milyen tökéletességre képes az ember fejleszteni eszközeit. A háború eszközeit...
A háború fogalma és gyakorlata egyidős az emberiséggel. Akár vállaljuk, akár nem, mintha hozzátartozna ahhoz, ami az ember, ahhoz, ami vagyunk.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: