990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft felett vállalunk.
Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

A hangok - Sounds (Britannica Felfedező Könyvek 8.)

Szerző: Joseph Taylor
A hangok - Sounds (Britannica Felfedező Könyvek 8.)
A hangok - Sounds (Britannica Felfedező Könyvek 8.) - adatlap
Méretek: SZ: 20cm M: 24cm
Kiadó: J.I.T. Lexikon
ISBN:9789639826076
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 32
Borító: keménytáblás
400 Ft-os megtakarítás!:) Most 44%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 890 Ft
Könyvudvar ár: 490 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A Britannica Felfedező Könyvek két nyelven, magyarul és angolul íródtak. Az angol nyelvvel való ismerkedésen túl (új szavak, kifejezések tanulása) hasznos ismeretszerző könyvekként is megállják a helyüket. 

A sorozatban található könyvek címei:

1. Én
2. Te meg én
3. Helyek és emberek
4. A környező világ
5. Az állatok
6. A színek
7. Formák
8. A hangok
9. A szavak
10. A számok
11. Az idő
12. Szórakozzunk!

A keménykötéses, vidám hangulatú könyvek nagyobb betűméretükkel, teljes oldalt kitöltő színes rajzaival, egyszerű mondatszerkezeteivel a kisebb, de már olvasni tudó gyerekeket célozza meg. A könyvekben minden magyar szöveg alatt ott találjuk az angol változatot, akár a pár soros ismertetőkről, akár a feladatokról legyen szó. Ez alól kivételt jelent a könyv végén található Szókincs című fejezet (amely a magyar fogalmakat magyarul magyarázza) és a Tanuljunk játszva című fejezet. Utóbbi az adott témához kapcsolódó, otthon játszható játékleírásokat tartalmazza.

A Britannica felfedező könyvek 8. része a hangokkal foglalkozik. Mi volt az első hang, amit ma reggel hallottál? Milyen zajok vannak a konyhában? Mondj halk hangokat! Tudsz úgy huhogni, mint  a bagoly? Aztán olvashatunk a hangszerek hangjairól, a visszhangról. Természetesen mindezt magyarul és angolul. 

Fülszöveg:

Hogyan forgathatják a gyerekek a leghasznosabban A HANGOK kötetet?Az előző oldalon leírt tevékenységek segítenek gyermeke tudásának, kézügyességének és önbizalmának fejlesztésében. A kisgyerekek akkor tanulnak a legjobban, amikor mindegyik érzéküket használják. Szükségük van az érintésre, a felfedezésre, a kísérletezésre. A legfontosabb, hogy a kísérletezés örömteli legyen!

Honnan jön a hang? Gondoskodjunk róla, hogy elegendő régi magazin és újság legyen kéznél. Néhány képet a szülõ is kivághat, hogy így biztosítsa a hangkeltő képek változatosságát. Ha valamelyik gyerek egymás után többször is elsőként ismeri fel a hangot, változtassuk meg úgy a játék menetét, hogy minden játékosra sor kerüljön. Dicsérjük meg minden gyerek próbálkozását, és ne nevessünk rajtuk (vagy hagyjuk a többi gyereket kinevetni őket), ha nem találják el a helyes választ, mivel ez gátolja a megérzésen alapuló találgatást és a tanulást. A játék lehetséges variációja, hogy több képet felfelé fordítva rakunk sorban egymás mellé.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: