Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

A Kolozsvár-Monostori Ref. Templom története

Szerző: Aracs István
A Kolozsvár-Monostori Ref. Templom története
A Kolozsvár-Monostori Ref. Templom története - adatlap
Méretek: SZ: 13cm M: 22cm
Kiadó: Kriterion
ISBN:9630436025
Kiadás éve: 1993
Oldalszám: 68
Borító: puhatáblás
Könyvudvar ár: 590 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Ez a termék a készlet erejéig csomagban is kapható, extra kedvezménnyel! Részletek itt. Ha a link nem működik, a csomag már nem rendelhető.

Örömmel teszek eleget parochiális tanácsunk azon határozatának, mellyel megbízott egy, a templomszentelés alkalmából az orgona-alap javára kiadandó Emlékkönyv szerkesztésével.
Kedves alkalom ez arra, hogy visszatekintsünk a régi kolozsmonostori ref. elkézsia küzdelmes történetére és arra, hogy fenséges hatású új templomunkat, melynek hiányát a több mint huszezer lelket számláló kolozsvári ref. egyházközségünk már rég érezte, minél szélesebb körben megismertessük. Ennek a templomnak a felépítése azonban nemcsak egy régi adósság letörlesztése, hanem egyszersmind egy hatalmas lépés a tervbe vett négy önálló anyaegyházzá való szervezés és ezzel kapcsolatosan a hívek lelki világához alkalmazkodó személyes lelkipásztori munkásság érdekében.
A lélek ereje a keresztyéni élet nemes munkáiban, erkölcsi eredményeiben nyilatkozik. A mi vallásunknak tehát egy folyton fejlődő és tökéletesedő élő valóságnak kell lenni, mely ideális céljaihoz annál közelebb áll, minél munkásabbak az azt megvalósító emberek a saját erkölcsi tetteikben. 
 

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: