A Könyvudvar átmenetileg zárva tart, bolti átvétel nincs. Online rendelésnél továbbra is 990 Ft felett választhatók a szállítási módok.

A média társadalomtörténete Gutenbergtől az internetig

A média társadalomtörténete Gutenbergtől az internetig
A média társadalomtörténete Gutenbergtől az internetig - adatlap
Kiadó: Napvilág
2,460 Ft-os megtakarítás!:) Most 71%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,450 Ft
Könyvudvar ár: 990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A média társadalomtörténete Gutenbergtől az internetig

A média társadalomtörténete Gutenbergtől az internetig két kiváló társadalom- és művelődéskutató történész munkája. A két neves angol egyetemi professzor ebben a kötetben arra vállalkozik, hogy egy hatalmas és egyre bővülő témán keresztül megmutassák, mekkora a jelentősége a múltnak a jelenben. A vizsgálódásuk során a média és a történelem és a történeti folyamatok különleges viszonya bontakozik ki az olvasók előtt.

A kötet a kommunikáció és a médiumok történetének átfogó elemzését nyújtja, emellett a kialakulásukat és fejlődésüket elősegítő társadalmi és kulturális összefüggéseket kutatja. A szerzőpáros végigvezeti az olvasót a média fejlődésének szerteágazó útjain, miközben rávilágít a kommunikációs média, valamint a társadalom és a kultúra kapcsolatára.

A könyv rendkívül széles kutatási területet ölel fel, a szerzők a nyomtatás feltalálásától az Internet kialakulásáig az összes kommunikációs formát vizsgálják. Tanulmányozzák a ma médiaként emlegetett jelenség minden összetevőjét, többek között kiemelik a szóban terjedő, és a kézzel írott kommunikáció jelentőségét, valamint figyelmet szentelnek a nyomtatás fejlődésének, a szállítás és a társadalmi információközlés kapcsolatának, illetve az elektronikus médiának.

A kötet a digitális kommunikációs technológia, az Internet és a globalizáció kölcsönhatásának elemzésével zárul. Az igényes képmelléklettel gazdagított munka egyformán szól a médiában dolgozó szakembereknek, az érintett egyetemi hallgatóknak, de élvezetes olvasmányként a legszélesebb olvasóközönséget is biztos kézzel vezeti be a média "titokzatos világába".

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: