A Moszad ügynöke és az európai terrorhullám

Szerző: Daniel Silva
A Moszad ügynöke és az európai terrorhullám
A Moszad ügynöke és az európai terrorhullám - adatlap
Méretek: SZ: 13cm M: 20cm
Kiadó: Ulpius-ház
ISBN:9789632545868
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 485
Borító: puhatáblás
1,509 Ft-os megtakarítás!:) Most 43%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,499 Ft
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Gabriel Allon és felesége, Chiara felhőtlen hétvégére készül Londonban: látogatás a St. James's egyik galériájába, hogy azonosítsanak egy nemrég megtalált Tiziano-festményt, utána pedig kellemes ebéd. Párizsban és Koppenhágában azonban halálos merényletek történnek, beárnyékolva a kellemes őszi nap hangulatát. A Covent Gardenen áthaladva Gabriel észrevesz valakit, aki egy harmadik robbantásra készül. Mielőtt előhúzná a pisztolyát, leteperik, és ő csak tétlenül nézheti a következő pillanatok borzalmát.
Nyomasztja a kudarc, hogy nem sikerült megakadályozni ártatlanok lemészárlását, ezért visszatér Cornwall szikláihoz, ám onnan Washingtonba rendelik, ahol a globális terror új arcával kerül szembe. A fenyegetés közepében egy amerikai születésű, jemeni prédikátor áll, „akinek szájába Allah szép szavakat és ékesszóló nyelvet adott". Ügyes megtévesztő, aki korábban a CIA fizetett segítője volt, és most ravaszul terveli ki a támadások új hullámát.
Gabriel és csapata merész tervet eszel ki a halál hálózatának belülről történő szétzúzására...
DANIEL SILVA a New York Times értékelése alapján a legnépszerűbb szerző. Magyar nyelven megjelent művei: A Moszad ügynöke, A Moszad ügynöke a Vatikánban, A Moszad ügynöke és az oligarcha, A Moszad ügynöke Moszkvában, A Moszad ügynöke és a Rembrandt-ügy.

be
5 ( 5 / 5 )
Nem kizárólag erről a könyvről írok, mivel Daniel Silva külön világot teremtett kiválóan megrajzolt alakjaival... Állandó hőse Gabriel Allon, a Moszad (izraeli titkosszolgálat) ügynöke (sztár-ügynöke?), aki tehetséges festőnek indult, de személyes tragédiája után a szakma talán legismertebb restaurátora lesz. Kettős életét kevesen ismerik (sajnos, az ellenségből is néhányan), ezért szerelme, majd szépséges felesége, Chiara is célpont lehet, s lesz is. Allon több "baráti" ügynökség vezetője által tisztelt, s nehezen mozdítható, de akkor (kiváló képességei révén és jól megválasztott munkatársai segítségével ellenállhatatlan. Nem győzhet mindig (most sem sikerül megakadályoznia a sok áldozatot követelő merényletet), de a Jó és a Rossz állandó küzdelme során, könyvről könyvre mindent megtesz azért, hogy világunk biztonságosabb és tisztább hely legyen. Daniuel Silva szerzősége számomra a siker garanciája - remélem, ezzel egyet fognak érteni...

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
A Moszad ügynöke
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
1 vélemény
A Moszad ügynöke Moszkvában
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
Szabadesés Rádió
Könyvudvar ár: 290 Ft 100 Ft