Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

A Napkirály kémnője

Szerző: Annie Pietri
A Napkirály kémnője
A Napkirály kémnője - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: Móra
ISBN:9789631187632
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 360
Borító: keménytáblás
2,200 Ft-os megtakarítás!:) Most 76%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,890 Ft
Könyvudvar ár: 690 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Egy 15 éves ikerlány a főszereplője a műnek, akinek hamar felnőtté kell válnia, hogy megmenthesse családját. A történet a Napkirály, XIV. Lajos udvarában játszódik. Igazi lányregény, intrikával, szerelemmel és rengeteg veszélyes kalanddal. Az izgalmak már a könyv első lapjain elkezdődnek és bár a célközönség a 14-15 éves korosztály, de felnőttként is egy élvezetes történelmi olvasmányra számíthatunk. A szerző az az Annie Pietri, aki hazájában újra népszerűvé tette a történelmi ifjúsági regényt. Sokat kutatta a történelmi (XVII. századi) versailles-i kastélyt és az akkor élt emberek mindennapjait. Könyvei több kiadást megértek és számos nyelvre lefordították őket.

Fülszöveg:

A versailles-i palota szabályosan rendezett kertjétől nem messze, a Maison-Dieu család házában él az özvegy márkiné fiával és két ikerlányával. A gyermekek gyámja, a hatalomra éhes Grenois báró alattomos hadjáratot indít, hogy megkaparintsa az özvegy vagyonát.

Az egyik ikerlány, a talpraesett és szenvedélyes Alix elhatározza, leleplezi a bárót, ám ehhez meg kell nyernie a Napkirály támogatását. Az uralkodó veszélyes küldetést szán a fiatal lánynak: fel kell kutatnia a kor hírhedt boszorkányát. Alix előtt egyre bizonyosabbá válik, hogy XIV. Lajos fényűző udvara sötét mesterkedések otthona...

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: