A Könyvudvar átmenetileg zárva tart, bolti átvétel nincs. Online rendelésnél továbbra is 990 Ft felett választhatók a szállítási módok.

A sirály a király? – Feladatgyűjtemény Bosnyák Viktória könyvéhez (Nyelvkincstár)

A sirály a király? – Feladatgyűjtemény Bosnyák Viktória könyvéhez (Nyelvkincstár)
A sirály a király? – Feladatgyűjtemény Bosnyák Viktória könyvéhez (Nyelvkincstár) - adatlap
Méretek: SZ: 17cm M: 23cm
Kiadó: Móra
ISBN:9789634154174
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 48
Borító: puhatáblás
209 Ft-os megtakarítás!:) Most 20%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 999 Ft
Könyvudvar ár: 790 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Bosnyák Viktória Nyelvkincstár-sorozatában megjelent könyvek mindegyikéhez tartozik egy feladatgyűjtemény is. A feladatokat Csájiné Knézics Anikó vezetőtanító állította össze, mindig az adott könyvnek megfelelő témában. A feladatgyűjtemények a könyveknél kicsit nagyobb méretűek, a fekete-fehér rajzokat (ahogy a könyvekben is) Szűcs Édua készítette. Feladattípusok: villámkérdések, szemfüles (különböző alakzatban elrendezett szavakat olvasás után visszaadni), hiányos mondatokat kiegészíteni, rajzolós feladatok, hosszú betűsorokban értelmes szavakat keresni, igaz-hamis kérdések stb.

A j és ly betűk használatára szabályrendszer nem igen létezik, és sokan tévesztik is ezeket. A feladatgyűjtemény segít az ösztönös használatot tudásalapú készségszintre emelni. Mondatpiramisok, rejtvények, ly-os szavak gyűjtése...Sok-sok feladat, amelyek megoldása megfelelő rutint biztosít a j vagy ly dilemmájának eldöntéséhez.

Fülszöveg

A sirály a király? című meseregény és a hozzá tartozó feladatgyűjtemény abban a szellemben készült, hogy a gyermekek számára élvezetes, könnyen befogadható oktatási eszközként szolgáljon. Bosnyák Viktória 14 fejezetből álló története önmagában is ideális összeállítás a „j” és „ly” gyakorlásához, ez a feladatgyűjtemény pedig a meseregény otthoni vagy tanórai feldolgozásaként már az olvasástechnikai, a szövegértési, valamint a nyelvtani készségfejlesztésben játszik fontos szerepet. A meseregény felépítéséhez igazodva valamennyi fejezetéhez azonos koncepció szerint összeállított feladatsor tartozik. A feladatok egymás utáni megoldása során könnyebbé válik a tájékozódás a szövegekben, így fokozatosan fejlődik a szövegértési képesség.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: