Szeptember 2 -tól újra nyitva a Könyvudvar. Maszk viselése kötelező.

A színek - Colours (Britannica Felfedező Könyvek 6.)

Szerző: Pamela Dell
A színek - Colours (Britannica Felfedező Könyvek 6.)
A színek - Colours (Britannica Felfedező Könyvek 6.) - adatlap
Méretek: SZ: 20cm M: 24cm
Kiadó: J.I.T. Lexikon
ISBN:9789639826052
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 48
Borító: keménytáblás
500 Ft-os megtakarítás!:) Most 50%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 990 Ft
Könyvudvar ár: 490 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A Britannica Felfedező Könyvek két nyelven, magyarul és angolul íródtak. Az angol nyelvvel való ismerkedésen túl (új szavak, kifejezések tanulása) hasznos ismeretszerző könyvekként is megállják a helyüket. 

A sorozatban található könyvek címei:

1. Én
2. Te meg én
3. Helyek és emberek
4. A környező világ
5. Az állatok
6. A színek
7. Formák
8. A hangok
9. A szavak
10. A számok
11. Az idő
12. Szórakozzunk!

A keménykötéses, vidám hangulatú könyvek nagyobb betűméretükkel, teljes oldalt kitöltő színes rajzaival, egyszerű mondatszerkezeteivel a kisebb, de már olvasni tudó gyerekeket célozza meg. A könyvekben minden magyar szöveg alatt ott találjuk az angol változatot, akár a pár soros ismertetőkről, akár a feladatokról legyen szó. Ez alól kivételt jelent a könyv végén található Szókincs című fejezet (amely a magyar fogalmakat magyarul magyarázza) és a Tanuljunk játszva című fejezet. Utóbbi az adott témához kapcsolódó, otthon játszható játékleírásokat tartalmazza.

A Britannica Felfedező Könyvek 6. része a színekkel foglalkozik. Amerre csak nézünk mindehol színeket látunk, kezdi a könyv, majd ősszegyűjti a piros, a sárga, a kék stb színű tárgyainkat 1-1- dupla oldalon. Megmutatja mi történik, ha több különböző színt keverünk össze és többek között ír még a különleges jelentőségű színekről, a szívárványról, és híres festményeket is nézegetünk a színekre koncentrálva.

Fülszöveg:

Hogyan forgathatják a gyerekek a leghasznosabban a A SZÍNEK kötetet? Az előző oldalon látható tevékenységek segítenek gyermeke tudásának, kézügyességének és önbizalmának fejlesztésében. A kisgyerekek akkor tanulnak a legjobban, amikor mindegyik érzéküket használják.Szükségük van az érintésre, a felfedezésre, a kísérletezésre. A legfontosabb, hogy a kísérletezés örömteli legyen!

Színes séta. Séta közben ösztönözze gyermekét, hogy ismerkedjen meg minél többféle növénnyel és virággal: ne csak színüket figyelje meg, hanem érintse és szagolja is meg őket. Hívjuk fel figyelmüket az egyes színek különböző árnyalataira. Gyűjtsenek együtt alapanyagokat a barlangfestő játékhoz.

Barlangfestészet. E játék során könnyen piszkos lesz a ruha; csak olyat adjunk gyermekünkre, amiért nem kár! Ne aggódjunk, ha a színező anyagokkal történő kísérletezés közepette a gyerek koszt csinál maga körül. Hagyjuk, hogy különféle festőszerszámokat próbáljon ki, például botot, kagylót, régi fogkefét vagy az ujjait.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: