Szeptember 2 -tól újra nyitva a Könyvudvar. Maszk viselése kötelező.

A szivárvány tövében

Szerző: Vernor Vinge
A szivárvány tövében
A szivárvány tövében - adatlap
Méretek: SZ: 12cm M: 21cm
Kiadó: Metropolis Media
ISBN:9789639828445
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 486
Borító: puhatáblás
3,500 Ft-os megtakarítás!:) Most 87%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,990 Ft
Könyvudvar ár: 490 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Vernor Vinge matematikus. 1993-ban írta azt a híres esszéjét a technológiai szingularitásról, ami azóta is a jövőkutatás és a sci-fi- irodalom állandó témája. Elmélete szerint a közeli jövőben bekövetkezik az az esemény, amikor az emberfeletti intelligencia megjelenése miatt a technológiai fejlődés és a társadalmi változások felgyorsulnak, olyan módon és sebességgel változtatva meg a környezetet, amit a szingularitás előtt élők képtelenek felfogni vagy megbízhatóan megjósolni. Elmélete szerint ahogy egyre jobban megközelítjük a szingularitást, modelljeink, amelyekkel a jövőt megjósolhatjuk, egyre bizonytalanabbakká válnak.

Ennek ellenére, mint író, Vinge megpróbálkozik a jövőbe tekinteni - bár csak néhány évre előre... Már tíz év sincs hátra 2025-ig, amikor Robert Gu, az Alzheimer-kórból kigyógyított, valaha világhírű költő újrakezdheti életét. Ám a világ nagyot változott körülötte. A mindenütt jelenlévő wi-finek, az okosruháknak és okos-kontaktlencséknek hála a valós és a digitális világ közötti határ fokozatosan elmosódik. Az új technológiák azonban, ahogy a történelem folyamán mindig is, egyaránt használhatók jóra és rosszra.

Robert hamarosan egy világméretű összeesküvés középpontjában találja magát, amely a régi világ teljes eltörlését tűzte ki célul - legyen szó papír alapú könyvekről, vagy akár továbbfejlődésre képtelen, elöregedett emberekről! Vernor Vinge Hugo-díjas regénye a megjelenése óta eltelt évek során az SF instant klasszikusává vált, ami nem is csoda, hiszen a ma legégetőbb kérdéseire keresi a megoldást, alig fél lábbal a jövőben.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
A beavatás szertartása
Könyvudvar ár: 490 Ft
Lord Valentine kastélya
Könyvudvar ár: 990 Ft 690 Ft
Hajszőnyegszövők
Könyvudvar ár: 690 Ft 490 Ft
1 vélemény
Nulla pont
Könyvudvar ár: 690 Ft 490 Ft