990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft felett vállalunk.
Tájékoztató a március 8-ától kezdődő lezárásokkal kapcsolatban Megnézem

A tavasz 17 pillanata 1. (1-2. rész) (DVD)

A tavasz 17 pillanata 1. (1-2. rész) (DVD)
A tavasz 17 pillanata 1. (1-2. rész) (DVD) - adatlap
Kiadó: Mirax
Bemutató: 1973
Kiadás éve: 2007
Borító: vékony műanyagtok
790 Ft-os megtakarítás!:) Most 61%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,290 Ft
Könyvudvar ár: 500 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

1973 126 perc

Rendező: Tatjana Lioznova

Szereplők: Vjacseszlav Tyihonov, Leonyid Bronevoj, Jevgenyij Jevstignyev, Mihail Zsarkovszkij, Rosztiszlav Pliatt, Jekatyerina Gradova, Oleg Tabakov

 

1945 tavaszán járunk, ez lesz a 2. világháború utolsó tavasza...

Hitler stratégiai megbeszélést tart a bunkerében, ezalatt Jaltán a Szövetségesek - Sztálin, Churchill és Roosevelt - találkozót tartanak. Stirlitz az SS ezredese, akit Moszkvában csak Isajev tábornokként ismernek, fontos parancsot kap. Feladata nem más, mint kideríteni, hogy melyik birodalomi vezető próbál kapcsolatot találni a nyugattal.

Ez a 12 részes kultikus filmsorozat, ami egy beépült szovjet titkosügynök sorsát követi nyomon a náci titkos szolgálat soraiban, a nagy sikerű premier után 34 évvel végre Magyarországon is elérhető DVD formátumban.

A 3 év alatt elkészült sorozatot a rettegett orosz titkosszolgálat, a KGB rendelte meg és az első ember, aki látta, valószínűleg Jurij Andropov, akkori KGB-főnök, későbbi pártfőtitkár volt. 1973 augusztusában a legelső vetítéskor szinte kihaltak Moszkva közterei, megszűnt a bűnözés az utcákon, mindenki a képernyők előtt ült.

Stirlitz lenyűgöző kalandjai a második világháború végének drámai eseményeit idézik fel. A történet magával ragad és lebilincsel. A film nagyban köszönhette kirobbanó sikerét T. Lioznova fantasztikus rendezésének, Y. Semyonov remek forgatókönyvének, illetve a briliáns szinészi alakításoknak. M. Tariverdiyev zenéje pedig, ami a film minden rezdülését nyomon követi, lenyűgöző, egyedi hangulatot teremt.

be
5 ( 5 / 5 )
Nagyon fiatal, éppen csak kamaszodó emberke voltam, amikor a sorozat lement a tv-ben. Nagyon tetszett, talán nem is kell mondanom. És hogy a felnőtteket is megfogta, afelől azért nincs kétségem, mert a környezetemben (szülők, szomszédok, ismerősök) is nézte mindenki. Izgalmas, érdekfeszítő történet, és ami ennyi év után is megmaradt: a főcímzene. Lényegében egy megzenésített versnek mondanám, de hogy nagy hatást gyakorolt rám, az kétségtelen. Meg is hallgattam itt a neten ha már eszembe jutott, és még most is gondolatokat ébreszt bennem. Biztos vagyok benne, hogy maga a sorozat újra nézése is nagyszerű élmény lesz.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: