Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

A természet csodái 02.: A gepárd - A leggyorsabb vadász (DVD)

A természet csodái 02.: A gepárd - A leggyorsabb vadász (DVD)
A természet csodái 02.: A gepárd - A leggyorsabb vadász (DVD) - adatlap
Kiadó: Premier Média
Kiadás éve: 2009
Borító: vékony műanyagtok
Korhatár: 0+
600 Ft-os megtakarítás!:) Most 46%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,290 Ft
Könyvudvar ár: 690 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A természet csodái című, Discovery-filmekből álló 20 részes DVD-sorozatunkból most a természet legérdekesebb, leggyorsabb vagy akár legemberibb szereplőit is megismerheti. Merüljön le a bálnákkal a tengerek mélyére vagy szelje át a felhőket a ragadozó madarak szárnyán! A természet csodái az érdekes információk mellett nagyszerű kikapcsolódást, szórakozást is nyújt a család minden tagja számára. 

A természet csodái DVD-sorozatunkban nem csak a farkasok és emberek barátságát ismerheti meg, de találkozhat a világ leggyorsabb ragadozójával is, vagy akár részese lehet egy grizzlycsalád életének, és a polipok izgalmas mindennapjaiba is betekintést nyerhet. 

Fedezze fel a természet csodáit a Népszabadság Discovery DVD-sorozatával! 
Hossz: kb. 50 perc

Hang: magyar Dolby Digital 2.0 
Képformátum: 4:3 (PAL)

2. A gepárd - A leggyorsabb vadász

A Föld leggyorsabb emlőse a tanzániai Serengeti Nemzeti Parkban él. Életbennmaradását rendkívüli túlélési és vadászó képességeinek köszönheti. Ha kell, akár 1500 kilométeres távolságra is követi a zsákmányául szolgáló csordákat. Filmünk egyedülálló felvételeket mutat be egy nőstény gepárdról, amint kicsinyeit bevezeti a vadon veszélyes világába. Az anyai gondoskodás ellenére, a rendkívül zord környezet, és a kíméletlen természeti viszonyok miatt még így is csak minden 20. kölyök éri meg a felnőttkort... 

be
5 ( 5 / 5 )
A lányom nagyon sok plüss állatot kapott ajándékba, mert imádja az állatokat. Különösen a macskaféléket, ezen belül a házi macskát (van is egy itthon), és a gepárdot. Mivel nagymacskát odahaza tartani egyrészt tilos, másrészt veszélyes, harmadrészt pedig felesleges, így ezeket csak képeken vagy filmeken csodálhatja. Vagy állatkertekben ill. vadas parkokban. És hogy el ne felejtsem, a város másik végében az egyik ház előtt ki van téve egy életnagyságú gepárd szobor, oda pedig el szoktunk autózni időnként. Ezzel a DVD-vel remélem egy időre le tudom kötni a kíváncsiságát, a Discovery név garancia a nívós és gazdag vizuális élményre.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: