A Könyvudvar átmenetileg zárva tart, bolti átvétel nincs. Online rendelésnél továbbra is 990 Ft felett választhatók a szállítási módok.

A természet csodái 09.: A komodói sárkány (DVD)

A természet csodái 09.: A komodói sárkány (DVD)
A természet csodái 09.: A komodói sárkány (DVD) - adatlap
Kiadó: Premier Média
Kiadás éve: 2009
Borító: vékony műanyagtok
Korhatár: 0+
600 Ft-os megtakarítás!:) Most 46%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,290 Ft
Könyvudvar ár: 690 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A természet csodái című, Discovery-filmekből álló 20 részes DVD-sorozatunkból most a természet legérdekesebb, leggyorsabb vagy akár legemberibb szereplőit is megismerheti. Merüljön le a bálnákkal a tengerek mélyére vagy szelje át a felhőket a ragadozó madarak szárnyán! A természet csodái az érdekes információk mellett nagyszerű kikapcsolódást, szórakozást is nyújt a család minden tagja számára. 

A természet csodái DVD-sorozatunkban nem csak a farkasok és emberek barátságát ismerheti meg, de találkozhat a világ leggyorsabb ragadozójával is, vagy akár részese lehet egy grizzlycsalád életének, és a polipok izgalmas mindennapjaiba is betekintést nyerhet. 

Fedezze fel a természet csodáit a Népszabadság Discovery DVD-sorozatával! 
 

Hossz: kb. 50 perc
Hang: magyar Dolby Digital 2.0 
Képformátum: 4:3 (PAL)

9. rész: A komodói sárkány - A túlélés mesterei 

A Föld leghatalmasabb gyíkjai az indonéziai szigetvilágban élnek. A népszerű nevén komodói sárkánynak nevezett, 3 méteres nagyságot is elérő varánusz, a lesből támadás mestere. Ez a falánk húsevő ragadozó, az áldozatait egyetlen harapással öli meg. Mindent fölfal, ami az útjába kerül: kecskét, bivalyt, sőt még saját gyengébb társait is. Ebben a rendkívül érdekes filmben először lehetünk szemtanúi egy kis sárkány születésének, és páratlan felvételeken kísérhetjük figyelemmel óriásragadozóvá válását… 
 

be
5 ( 5 / 5 )
A komodói sárkányokról már láttam régebben is ismeretterjesztő filmet. Megfogja az embert ez a lény, több okból is. Egyrészt a mérete már önmagában tekintélyt parancsoló, ha csak ránézünk máris egy valódi Jurassic Parkban érezzük magunkat. Másrészt az ijesztő kinézet itt nem takar gyengéd jellemet, ugyanis egy csúcs ragadozóval állunk szemben, amely zsákmánynak tekint szinte mindent, ami mozog. És hát akkor a mozgás. Az ember azt hinné, hogy bár kicsi az esély, de ha egyszer mégis szemtől-szembe találkozik egy ilyen jószággal, hát majd elfut és nem lesz baj. Csakhogy ez az állat a külseje ellenére meglehetősen gyors és kitartó, szóval ha egyszer reggelinek szemel ki bennünket, igencsak szedni kell a lábunkat, ha nekünk más az elképzelésünk.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: