Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

A túlélő (Mitch Rapp 14.) (Világsikerek)

A túlélő (Mitch Rapp 14.) (Világsikerek)
A túlélő (Mitch Rapp 14.) (Világsikerek) - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: General Press
ISBN:9789636439095
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 360
Borító: puhatáblás
1,500 Ft-os megtakarítás!:) Most 50%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,990 Ft
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Vajon ​képes valaki a síron túlról nemzetközi bonyodalmakat okozni, hogy tönkretegye a CIA igazgatóját és annak legbelsőbb körét? Ha igen, akkor az csak Joe Rickman, a volt afganisztáni titkos ügynök lehet. Bosszúja kegyetlen és ördögi: halála után a megbízottjai rendszeres időközönként bizalmas információkat szivárogtatnak ki, amelyek leleplezik és veszélybe sodorják a Cég kémhálózatának legértékesebb tagjait.
Irene Kennedy, a CIA igazgatója és legendás ügynöke, Mitch Rapp számára megkezdődik a versenyfutás a pakisztáni titkosszolgálattal. A szálak ugyanis kisvártatva a Közel-Keletre vezetnek, ahol egy bonyolult hatalmi játszma szereplői is beleszólnak az események alakulásába. Ráadásul az amerikai kémelhárításnak igyekeznie kell, hogy ki ne fusson az időből. A hóborította orosz sztyeppe egyik eldugott szegletében ugyanis egy titokzatos informatikus készen áll arra, hogy folytassa Rickman tervének megvalósítását…
A feszes ütemű, izgalmas fordulatokban bővelkedő regényben Mitch Rapp nem kisebb kihívással néz szembe, mint hogy megmentse Amerikát – és vele együtt az egész nyugati világot.

be
5 ( 5 / 5 )
Mitch Rapp elpusztíthatatlan! Már a kiképzése során is jobb volt tanítóinál, számtalan, titkos ügynökként végzett bevetés csiszolta tökéletes harcossá és tanította meg neki a bátorság mellett a gondos tervezést is. Vince Flynn regényeiben (melyek egy részét - mint ezt is - társszerzőkkel írta) célratörő gondolkodásmódja és akcióinak lényegretörő eredményessége (talán brutalitása?) miatt állandóan ellentétbe kerül az amerikai törvényhozással, a biztos hátteret Irene Kennedy, a CIA főnöke biztosítja számára (akár saját pozícióját is veszélybe sodorva). Veszélyes könyv! Aki elolvassa, készüljön fel arra, hogy a többi Vince Flynn regényt is keresni fogja. (Egy jó tanács: ne gyors egymásutánban olvassuk őket - ahogy Koós János énekelte: "De ha az ember minden nap csak rántott csirkét kap.."). Megfelelő adagolás mellett mindig élményt jelentenek, akkor örülünk a visszatérő szereplőknek, és jobban tudunk izgulni a főhősért (bármennyire is örök életűnek tűnik).

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:



Mások ezt vették még
Vihar után (Világsikerek)
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Árulás (Világsikerek)
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Zebra kutatóállomás
Könyvudvar ár: 790 Ft
1 vélemény
Apokalipszis
Könyvudvar ár: 790 Ft
A végső elmélet
Könyvudvar ár: 990 Ft