Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

A vámpír inasa - Vámpír könyvek 2. (Darren Shan)

Szerző: Darren Shan
A vámpír inasa - Vámpír könyvek 2. (Darren Shan)
A vámpír inasa - Vámpír könyvek 2. (Darren Shan) - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 21cm
Kiadó: Móra
ISBN:9631179826
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 224
Borító: keménytáblás
1,009 Ft-os megtakarítás!:) Most 40%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,499 Ft
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A 2000–2004 között megjelent történet Darren Shanről szól, aki barátjával, Steve Leonarddal együtt eljut a furcsa torzszülöttekkel működő Rémségek cirkusza előadására, ahol Larten Crepsley személyében egy vámpír is dolgozik. Bár Steve az, aki tudott a vámpírok létezéséről, és ő akart csatlakozni hozzájuk, végül Darrenből lesz Crepsley félvámpír inasa. A 12 rész négy trilógiára oszlik: az elsőben Darren megismerkedik és megbékél új állapotával, a másodikban a Vámpírok hegyére jut, hogy része legyen a vámpírtársadalomnak, a harmadikban megkezdődik a vámpírok elpusztítására törő Vérszipolyok Urának keresése, a negyedikben pedig megtörténik a leszámolás, melynek – mint időközben kiderül – sokkal nagyobb hordereje van, mint azt bárki valaha is gondolhatta volna…

A Vámpír könyvek című tizenkét részes sorozatának második kötete, azt meséli el, hogy az ifjú félvámpír (Darren) milyen megpróbáltatásokon megy keresztül új életének első szakaszain. Az első vérivás, az első ellenségek és első veszélyes kalandok ebben a könyvben kezdődnek meg Darrennel a Cirque du Freak-ben azaz a Rémségek cirkuszában. Eleinte Darrennek még szokatlan az új környezet távol eddigi otthonától, de lassacskán beilleszkedik a szörnyszülöttek közé. Sok új barátra tesz szert mind cirkusztagokra mind kívülállókra. A cirkuszból származó barátságaiból a legkiemelkedőbb talán Evrával, a kígyófiúval kötött barátsága.

Néhányukat elveszíti, mint például Samet, aki elszökve családjától is hajlandó lenne beállni a cirkuszba, vagy R.V.-t, akit nagyon megkedvel, de a könyv végére ellenségekké válnak. Közben Mr. Crepsley (Darren mestere) szüntelenül tanítja inasát, de ő egyes utasításoknak nem akar eleget tenni, mint például a vérivás. A vérivás szörnyűségeivel a félvámpír nem hajlandó szembesülni, ami miatt bajba sodorja magát és barátját is, akit elveszít.

Sam halála nem csak azért volt megrázó, ahogyan meghalt, hanem mert Darren egyik legjobb akkori barátja volt és mert a sorozatban ebben a kötetben hal meg hozzá közel álló ember. A kötet végére nehezen ugyan, de legyőzi a gátlását a vérivás iránt.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: