Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Akar beszélni róla?

Szerző: Jed Rubenfeld
Akar beszélni róla?
Akar beszélni róla? - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 23cm
Kiadó: Gabo
ISBN:9789636890056
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 450
Borító: keménytáblás
2,000 Ft-os megtakarítás!:) Most 66%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,990 Ft
Könyvudvar ár: 990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Lenyűgöző hatású történelmi krimi: a főszereplő Sigmund Freud és egy ördögi gyilkos, aki Manhattan leggazdagabb örökösnőjére támad.1909-ben Sigmund Freud New Yorkba érkezett. Ez volt egyetlen amerikai látogatása. Bécsbe való visszatérésekor alig beszélt az utazásról, de az amerikaiakat élete hátralevő részében „civilizálatlan”-nak nevezte. Mi történt a géniusszal az Újvilágban? E még mindig vitatott kérdésről Jed Rubenfeld olyan regényt szőtt, mely a klasszikus detektívtörténet, a történelmi figurák, a shakespeare-i talányok és a lélektani rejtélyek egyvelegeként máris nagy nemzetközi figyelmet kapott.Az Akar beszélni róla? Letehetetlen olvasmány, amely elejétől a végéig izgalmas cselekménnyel, intrikus szereplőkkel és nem utolsósorban gondolatokkal, eszmetörténettel köti le az olvasót. Többrétegű indítékú rejtélyes detektívregény, amely az olvasót Freud és Hamlet újragondolására készteti. Ezt a könyvet az ember csak azért teszi le, hogy tartalmán továbbgondolkozzon.

"A mennyezetről csillár lógott, könnycsepp formájú kristályai enyhén remegtek. Talán az alattunk elhaladó metrószerelvények rezegtették meg.
Miss Acton egyszerű, kék szegélyű, fehér ruhát viselt. Nem volt rajta ékszer. Nyaka köré égszínkék sálat tekert. A nyári melegben egyetlen magyarázat maradt a sálviselésre: sérülései még látszanak, és el akarta rejteni őket. Annyira másként festett, mint előző éjjel, hogy alig ismertem fel. Hosszú haja, ami este kusza, kócos csomókban hullt a vállára, most tökéletesen sima, hosszú fonatba fogva csillogott. Tegnap még csillapíthatatlanul remegett, ma maga volt a kecses nyugalom szobra. Állát magasan tartotta hosszú nyaka felett, bár ajka az ütés nyomán még mindig kissé dagadtnak tűnt.
- Elkezdhetjük a terápiát, Miss Acton?
Úgy sóhajtott fel, mint aki már rengeteg orvost látott. Aztán megfordult, és kinézett az ablakon. Nyilván azt gondolta, hogy sztetoszkóppal hallgatom végig a hátát, vagy a sebeit akarom megvizsgálni. Közöltem, hogy csak beszélgetni fogunk.
Szkeptikus pillantást vetett Mrs. Biggsre.
- Ez miféle kezelés, doktor? - kérdezte
- Pszichoanalízisnek hívják. Nagyon egyszerű. Meg kell kérnem a szolgálóját, hogy hagyjon magunkra minket. Aztán, ha lesz olyan szíves, Miss Acton, hogy végigdől az ágyon, felteszek néhány kérdést. Ön válaszol, és csak azt kell mondania, ami rögtön eszébe jut. Ne aggódjon, hogy az, ami az eszébe jut, lényegtelennek vagy nem odaillőnek, esetleg illetlennek tűnik, csak mondja ki, amire először gondol. Ennyi.
Megrebbent a szeme.
- Ön viccel!
- Egyáltalán nem.
A lány ellenállása nem lepett meg. Freud egyetlen tanácsa úgy szólt, hogy ne hagyjam magam túl könnyen lerázni."

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még