Aranyember - Az én történetem

Szerző: Klapka György
Aranyember - Az én történetem
Aranyember - Az én történetem - adatlap
Méretek: SZ: 12cm M: 20cm
Kiadó: Ulpius-ház
ISBN:9789632547893
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 345
Borító: puhatáblás
1,509 Ft-os megtakarítás!:) Most 50%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,999 Ft
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

2017 januárban, 88 évesen, néhány nappal születésnapja után halt meg Klapka György legendás üzletember és koreográfus, az "Aranyember". Hatalmas vagyonán osztozkodtak a családtagok: a média figyelemmel kísérte a történetet. 

"Nincs ott a nevem a magyar milliárdosok listáján, sosem voltam az uralkodó elit bizalmasa, de takargatnivalóm sincs. Nyíltan beszélek a vagyonomról, a végrendeletem tartalmáról, büszkén elevenítem fel a sikeres üzleteket, és a százmilliós bukásokat sem szégyellem. Aki végigolvassa a történetemet, belátja, én ugyanannyira vagyok playboy, kuplerájokban fellépő revütáncos, álomfőnök, mint könyörtelen üzletember, szigorú férj, gátlástalan keresztapa. Ismerhetnek reklámguruként, de az a fickó is én vagyok, aki hajdanán embereket csempészett, nagykövetet, miniszteri titkárt vesztegetett meg, és akit Németországban rács mögé csuktak. Nem titkolom, volt olyan szakasza az életemnek, amikor négy nővel aludtam egy ágyban, ám nekem is szorította a szívemet a félelem, zokogva aggódtam, rettegtem, nehogy halálba taszítsák a kisfiamat a drogok. Valamiben azonban utánozhatatlan vagyok: a szemétből is kiásom az aranyrögöket! Életem alkonyán elárulom a siker receptjét. Klapka megmutatja, hogyan építs szarból várat!"

be
5 ( 5 / 5 )
Bevallom, nem sok kortárs magyar üzletember élettörténetére vagyok kíváncsi, de Klapka György kivétel. Különösen az érdekel, amikor Németországban reklámmal foglalkozott, mert hogy magam is azon a területen tevékenykedem. Valami olyasmit mondott régebben, hogy aki gyorsan meg akar gazdagodni, az alapítson reklámügynökséget. Ez a mondása tartotta bennem a lelket akkor is, amikor nagyon rossz idők jártak a mi szakmánkra (is). A gyors meggazdagodásról mindenesetre már biztosan lemaradtam, de azért hátha kibányászok egy-két jó tippet a könyvből. A saját ihletésű tv reklámjaira is jól emlékszem, elég egyediek voltak, azt kell mondjam. És amit a dió ültetvényéről mesélt, az is megmaradt bennem. Ő ugyanis minden szüreten személyesen jelen volt, mert a munkások hajlamosak úgy betakarítani a termést, hogy „egy zsákkal magamnak, eggyel a Klapkának”. Szóval érdekes lesz ez a könyv.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még