Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Átalakítás tetőtől talpig

Átalakítás tetőtől talpig
Átalakítás tetőtől talpig - adatlap
Méretek: SZ: 17cm M: 24cm
Kiadó: Ecto Derma Polyklinika
ISBN:9632168186
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 395
Borító: keménytáblás
3,508 Ft-os megtakarítás!:) Most 70%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 4,998 Ft
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Átalakítás tetőtől talpig (a kívánt megjelenés és a normál testsúly elérési lehetőségeinek kézikönyve - 49 bevált módszer)

A kötet célja, hogy az előszó tanúsága szerint a kívánt külső megjelenés és a normál testsúly elérésének lehetőségeivel foglalkozzon, és erre 49 bevált módszert ajánl, a legmodernebb egészségmegőrző, életmód, gyógyászati, szépészeti eljárásokat, módszereket, programokat mutatva be.

A szakmailag lektorált kötet összeállítói között az orvostudomány különböző területeinek képviselői, kommunikációs szakemberek, testnevelő tanárok, sőt pszichológus, stílustanácsadó, masszázstanár és asztrológus is szerepel. A szerzők a számos lehetőség közül igyekeztek a legújabbakat, illetve azokat bemutatni, amelyekkel kapcsolatban tapasztalatot szereztek, és amelyek hatékonysága bizonyított.

Az első, egyben legterjedelmesebb mű átfogó jellegű, a külső megjelenés javításával, az egészségmegőrzéssel, egészséges életmóddal kapcsolatos módszereket foglalja össze (pl. fogyókúrás módszerek, táplálkozási programok, egészségügyi programok, az esztétikai medicina lehetőségei, mozgásformák, alakformálás, külső megjelenéssel kapcsolatos tanácsok). A mű végén irodalomjegyzék található.

A kötet túloldalán (a műveket hátlapjukkal kötötték egybe) kezdődő második munka a plasztikai sebészet legmodernebb eljárásait ismerteti közérthetően, nem csak a szépészeti beavatkozásokra, de az életminőség-javító, illetve baleseti, születési rendellenességi korrekciós eljárásokra is kitérve. A harmadik mű egy személyes élettörténet és egy sikeres fogyókúra és életmódváltás története.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Orvosunk a természet
Könyvudvar ár: 790 Ft
Kontúrsminkek (DIY)
Könyvudvar ár: 990 Ft
Álarcosbál
Könyvudvar ár: 2,190 Ft
Őserdők patikája
Könyvudvar ár: 290 Ft 100 Ft