990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft felett vállalunk.

Az élet gyöngyei - útjelzők a XXI. század emberének

AKCIÓ Az élet gyöngyei - útjelzők a XXI. század emberének
Az élet gyöngyei - útjelzők a XXI. század emberének - adatlap
Méretek: SZ: 12cm M: 17cm
Kiadó: Kató és Fivére
ISBN:9632182159
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 32
Borító: puhatáblás
610 Ft-os megtakarítás!:) Most 60%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,000 Ft
Könyvudvar ár: 590 Ft Akciós ár: 390 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

"A mennyek országa hasonlít a kereskedőhöz is, aki igazgyöngyöt keresett. Amikor egy nagyon értékeset talált, fogta magát, eladta mindenét, amije csak volt, és megvette." (Máté Evangéliuma 13,45-46)

Megállíthatatlan keresésben élünk, keressük hitünk megélésének, különféle aspektusainak szüntelen feltárását. Keressük azt a módot, ahogy mélyebben tapasztalhatjuk meg emberségünket, azt, hogy feleljünk arra miért vagyunk, kik vagyunk és merre tartunk?

Az élet gyöngyei sorozat első kötete 2005 őszén jelent meg a Kató és Fivére Kiadó gondozásában. A lelkiségi füzet életutunk keresését, megélését segíti rövid elmélkedésekkel, bibliai helyekkel, képekkel. Ezek az elmélkedések, szentírási helyek adják Az élet gyönygei zarándokút lelki ívét.

Az élet gyöngyei füzér segítséget kíván nyújtani, hogy zarándoklásunk külső útja belsővé tudjon válni.

Minden gyöngyszem életünk egy-egy területét jeleníti meg. Segít azzal szembenézni és arra rákérdezni. A gyöngyök jelentését kibontó gondolatok Az élet gyöngyei első füzetében találhatók (a második füzetben, a Zarándokkönyvben is sok támpontot találunk a meditációhoz).

Több módon is lehet használni. A zarándokutat Az élet gyöngyeinek megfelelő szakaszokra lehet osztani. Tíz féle gyöngy van a gyöngysorban. Rövidebb zarándoklás esetén naponta két gyönggyel is foglalkozhatunk. Ideálisabb azonban, ha néhány napot tudunk hagyni egy-egy gyöngyre.

Fontos, hogy figyeljük szívünk belső megmozdulásait és annak megfelelően alakítsuk elmélkedéseink fonalát. Lehet, hogy saját sorrendbe fognak rendeződni utunk során a gyöngyök. Bensőleg próbáljuk megérteni a gyöngysor logikáját, és akkor szabadon tudjuk majd használni lelkünk gazdagodására.

Az élet gyöngyei füzér eredete

Az élet gyöngyei füzér Martin Lönnebo svéd evangélikus püspök ötletéből született 1996-ban. Egy gyöngyökből álló füzért használt segítségül elmélkedéseihez. Amikor másokkal is megosztotta imádságainak gyümölcsét, egyre többen szerettek volna ilyen gyöngysort használni. A füzérek készíttetése kapcsán az indiaiAgrana szegénynegyedében élő üvegművesekkel kötöttek szerződést. A világon mindenütt az ő gyöngysoraikat forgalmazzák. Így próbálnak ezeknek a szegény sorban élő családoknak hosszú távra megélhetést biztosítani.

 

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még