Barkács csomag szünidőkre 1. - Könyvek és kreatív doboz egy csomagban

AKCIÓ Barkács csomag szünidőkre 1. - Könyvek és kreatív doboz egy csomagban
Barkács csomag szünidőkre 1. - Könyvek és kreatív doboz egy csomagban - adatlap
Kiadó: Ismert hazai kiadók
Kiadás éve: 2006-2017
Borító: 1 keménytáblás, 8 puhatáblás, 1 doboz
12,968 Ft-os megtakarítás!:) Most 76%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 16,958 Ft
Könyvudvar ár: 6,810 Ft Akciós ár: 3,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A csomagokat csak online rendelésre állítjuk össze, nincsenek elkészítve a Könyvudvarban. Kérjük, hogy bolti átvétel esetén is küldjön előre rendelést!

A csomag tartalma (a linkek új ablakban nyílnak):

  1. Gyors és ötletes nemezelés
  2. Parafa tárgyak
  3. Tojásbábok
  4. Gombszemű gyöngyállatkák
  5. Mozaikozás
  6. Üvegfestés
  7. Barkácsötletek papírból
  8. Gumimánia
  9. Az én rakétám - Kreatív doboz

Szerzők:  Ellen Kharade, Hegedűs Ildikó, Konczné Szekeres Erika, Nicole Nitzsche, Ingrid Moras (2), Eva Danner, Beate Vogel, Amanda Formaro

A csomagban lévő 8 könyv és 1 kreatív csomag rövid leírása:

Gyors és ötletes nemezelés
Fedezzük fel a nemezelés nagyszerű élményét több mint 30 mesés tárgyon keresztül! A legalapvetőbb technikák részletes ismertetése, köztük a tűnemezelés, a szappanos nemezelés és a kész filclapok használata.
Változatos ötletek, miként alakíthatjuk át a tárgyakat a saját ízlésünk szerint. Színes ötletek sora a szépséges ékszertől kezdve a táskákon és párnákon át a játékig és papucsokig.
Az ellenállhatatlan tárgyak bármelyike egy nap alatt elkészíthető, de hosszú időn át gyönyörködhetünk bennük.

Parafa tárgyak
Színes ötletek - Anyagok és eszközök - Alapvető tudnivalók - Napocskás óra - Pillangós óra - Levélmintás óra - Famintás óra - Kavicsos óra - Kulcstartó - Üzenőtábla - Virágos emlékeztető - Jegyzettartó - Ceruzatartó - Tükör - Díszes borosüvegek - Asztali teríték - Színes poháralátétek - Órarend - Fényképkeret - Családi házikó

Tojásbábok
Az ember nem is gondolná, mennyi mindent lehet kezdeni egy tojással. Rendkívül sokoldalú kézműves alapanyag. Festhető, könnyen ragasztható rá papír, filc, nemez. A formája is megfelelő, és ami a legfontosabb, könnyen beszerezhető. 
A kötet telis-tele van fantáziadús, vidám ötletekkel, amelyekből kiderül, hogy nemcsak húsvétkor érdemes tojás díszeket készítenünk. A könyvben szereplő tojásbábok kiválóan alkalmasak rá, hogy segítségükkel életre keltsük a gyermekkor varázslatos világát, vagy eljátsszuk gyermekünk kedvenc esti meséit. Ráadásul nagyon könnyű elkészíteni őket. 
Nemcsak mesebábozáshoz használhatjuk ezeket a vidám figurákat, hanem ajándékként, vagy ajándékkísérőként is adhatjuk őket gyereknapra, ballagásra, születésnapra. A bábok valódi tojások helyett hungarocell- és préselt papírtojásokból is elkészíthetők. 
A könyvet kiemelten ajánljuk óvodáknak és iskoláknak, mert a tojásbábok könnyen és gyorsan elkészíthetők, kevés alapanyag kell hozzájuk, és a kész bábok kreatívan felhasználhatók. A tojásbábok készítésével felhívhatjuk a gyerekek figyelmét arra is, hogy kézműves foglalkozások alkalmával gondoljunk a természetes alapanyagokra is.

Gombszemű gyöngyállatkák
A könyvben a népszerű nagy fejű, gombszemű, kis testű állatkák elkészítését mutatjuk be gyöngyökből. Az alaptechnikák elsajátításával (az orr, farok, fülek, szárnyak, pofi fűzése) akár saját tervezésű állatkákat is fűzhetünk. 
A kész állatkák díszíthetik a mobilunkat vagy a kulcscsomónkat, lehetnek ajándékkísérők vagy medálok. 
Készítsünk minél többfajta állatkát, meglátjuk, a kisebb gyerekek örömmel játszanak majd velük. 
A tartalomból: Anyagok és eszközök, Alapvető technikák, Nagyszemű állatkák, Kisróka, Kisbagoly, Cicus, Kisvarjú, Orrszarvúcska, Kispingvin, Díszpinty

Mozaikozás
A kiadvány tartalma: Anyagok és eszközök, Alapvető technikák, Lakásdíszek, ajándéktárgyak, Puzzle képkeret, Zöld árnyalatban, Díszes kövek, Tűzokádó sárkány, Gyümölcsöstál, Fóka és pingvin, Rózsaszín virág, Türkiz vázák, Csobogó, Tűzgömb, Napóra, Csillagdobozok

Üvegfestés
Üvegfestéssel a házunk, lakásunk ablakait színessé varázsolhatjuk! A gyerekszoba ablakaira mesebeli világot rajzolhatunk: a lányokét díszíthetik modellek, békahercegek, sünik, míg a fiúkét kalózok, gördeszkások, a nappali vagy a konyha ablakait pedig pillangók színesíthetik, a pinceablakokra pedig kerülhetnek szörnyikék.
Az üvegfestés jó szórakozás az egész családnak, egyszerű kézműves foglalkozás, kortól függetlenül ajánlott mindenkinek, az eredmény pedig lenyűgöző!

Barkácsötletek papírból
A könyvben szereplő állatokat a gyerekek már két éves kortól meg tudják csinálni, mert a papír olyan anyag, amivel a kis kezek ügyesen tudnak bánni. Könnyű, egyszerűen vágható, téphető, ezenkívül olcsó is, nem baj, ha valami nem sikerül. A gyerekek így megtanulhatják az olló használatát, és fejleszthetik képességeiket. Közben pedig jól szórakoznak, és még azt is felfedezhetik, hogy milyen állatok élnek a mezőn vagy a dzsungelben.

Gumimánia
Lehet, hogy már sok gumiláncot készítettél, de az is lehet, hogy csak szeretsz érdekes dolgokat alkotni, egy azonban biztos: ez a könyv neked való! Tele van nagyszerű ötletekkel, vicces tárgyakkal, káprázatos tényekkel, és a végére biztos, hogy te is megszállott leszel!!

Az én rakétám - Kreatív doboz
A gyermek gyakran fantáziál ismeretlen, felfedezésre váró világokról, izgalmas foglalkozásokról, mint a pilóta, az űrhajós, a kutató. Most a rakétákat kedvelők kapnak lehetőséget egy-egy érdekes modell összerakásához, némi kísérletezéshez, és saját kutatóbázis létrehozásához. Adottak a műanyag rakéta és ejtőernyő, üzemanyagtartály, tűszelep, gitt, útmutató könyv no meg egy kilincsre akasztható tábla, hogy senki ne zavarjon. Mindez csak játék, vagy mégsem? A leírások odafigyelést, kis kézügyességet is igényelnek, no meg néha szülői segítséget. A modellezés igazi hétvégi vagy esőnapi programként szerepelhet!
Rajzos illusztrációkkal.

Ha a könyveket és a kreatív dobozt egy csomagban veszi meg, akkor még többet tud spórolni, mintha egyenként tenné a kosarába!

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: