Csak vállfákat hozzatok!

Szerző: Fazekas Orsolya
Csak vállfákat hozzatok!
Csak vállfákat hozzatok! - adatlap
Méretek: SZ: 15cm M: 20cm
Kiadó: Alinea
ISBN:9786155303623
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 224
Borító: puhatáblás
3,360 Ft-os megtakarítás!:) Most 85%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,950 Ft
Könyvudvar ár: 590 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

„Király Tamás meglehetősen forradalmi művész volt, a stílus, ami ő volt, nemcsak az életében, nemcsak a művészetében, de az alkotói munkamenetében is uralkodó volt. Másképp alkotott, mint a divatművészek zöme. Másképp is élt. Amit Király Tamás létrehozott, azok nem a ruhái – azok csak olyan hátramaradt tárgyak, mint Heléna fátyla, amelyet a szomorú Faust gyászában markol. Nem is a show-i, a demonstrációi – hanem az, amit a show-i bemutattak, demonstráltak. Egy látásmód, egy attitűd, egy hozzáállás, egy viszony a valósághoz, szépséghez, az öltözködéshez, a ruhákhoz, a világhoz. Ez a látásmód megvan, és megmarad. És ez ő. Ez Király Tamás.” (Jósvai Péter)

„… egy ember, akit végzetszerűen megérintett a szépség, és a szépséggel érintette meg a körülötte lévő embereket, az végzetszerűen eshet áldozatul egy olyan gyilkosnak, akit bármi megérinthet, csak a szépség nem. A gyilkos gyakorlatilag vak volt.”

„Tamás meg akart halni. Biztos vagyok benne. És tudat alatt kiválasztotta ezt az embert. Ő pontosan tudta, hogy mit csinál. Ez nem volt véletlen. Az ő beleegyezésével történt minden. Azért történt, hogy neki jó legyen.”

„… Elvarázsolt show-król, bulikról mesélnek, és egy olyan éráról, aminek a megértéséhez élni kellett már a nyolcvanas években. Momésoknak kötelező olvasmány, mindenki másnak ajánlott: ha tudni akar egy magyar büszkeségről, akit túl könnyen elfelejtettünk.” (HVG)

„Király Tamás tragikus halálára az is felkapta a fejét, aki nem ismerte az alkotásait. Divatpápa. Különc és rendhagyó művész volt, akinek mondanivalóját, attitűdjét a divat világához mindig a teljes divatshow hordozta, nem csak a bemutatott modellek. A látomások jelentették az üzenetet, nem a szabásvonalak. Az erőszakos halál okozta megdöbbenés összehozta a barátokat, hogy megidézzék az embert, és értelmezni próbálják rendhagyó pályáját, hiszen Király Tamás egyszerre volt nemzetközi hírű, nagy formátumú művész és állandó pénzgondokkal küszködő pesti undergrund alkotó." (Kolimár Éva, Nők Lapja, 2014. 38. szám)

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
A hentes (hangoskönyv)
Könyvudvar ár: 590 Ft
A felejtés könyve
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
A móri ártatlan
Könyvudvar ár: 100 Ft
1 vélemény
Barhesz
Könyvudvar ár: 790 Ft