Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Csontszüret

AKCIÓ Csontszüret
Csontszüret - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 22cm
Kiadó: Athenaeum
ISBN:9789632932873
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 523
Borító: puhatáblás
3,500 Ft-os megtakarítás!:) Most 87%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 3,990 Ft
Könyvudvar ár: 990 Ft Akciós ár: 490 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Ez a termék a készlet erejéig csomagban is kapható, extra kedvezménnyel! Részletek itt. Ha a link nem működik, a csomag már nem rendelhető.

A fantasy műfajában egyre növekszik a (viszonylag) fiatal, sikeres írónők száma: Stephenie Meyer például 1973-ban született, és 30 éves volt, amikor eszébe jutott a Twilight ötlete. Samantha Shannon még hozzá képest is fiatal: 1991-ben született Angliában, csak 2013-ban diplomázott az Oxford Egyetemen, s már tizenöt évesen megírta első regényét, az Aurórát. Ez még ma is kiadatlan, bár lehetséges, hogy a Csontszüret sikere arra fogja ösztönözni a kiadókat, hogy meggondolják magukat...

2059. Scion London. Paige Mahoney látszólag egy átlagos tizenéves lány, aki titokban egy alvilági szervezetnek dolgozik. Kisstílű lopások helyett ő nagyobb tétben játszik. Paige egy álomhacker, aki feltöri mások elméjét, és a gondolataikban kutat fontos információk, összeesküvési tervek után. Mindezt pénzért. Egy nap azonban sötét és gonosz erő keríti hatalmába... beláthatatlan következményekkel.

Oxford több évszázada lekerült a térképről, azóta titkos börtönváros, ahol a legmegátalkodottabb bűnözőket tartják fogva egy idegen faj felügyelete alatt. A Rephaimok álomjárókat toboroznak a hadseregükbe. Paige mentora és kiképzőtisztje egy Warden nevű alak, aki mestere és egyben halálos ellensége is lesz. Ahhoz, hogy szabaduljon, be kell törnie Warden elméjébe, és felfedni a titkát...

A The Bone Season trilógia, akár a Mátrix és Az éhezők viadala, korunk nagy sagája. A könyveket immár 24 országban magas előlegért vették meg a legjobb ifjúsági-fantasy kiadók, a történetből készülő filmet a Hobbit stábja készíti, akár az új Twilight is lehet belőle.

be
5 ( 5 / 5 )
Ez egy nagyon jó könyv, ennyiért ajándék. Viszont a csomagajánlat linkje nem létező oldalra vinne :-( ez picit amatőr..
be
4 ( 4 / 5 )
Van folytatása is (A Mímes Rend), de önmagában is teljes élményt nyújt. Igazi misztikus fantasy, jól megrajzolt karakterekkel, izgalmas történettel, és főleg egy komplex fantáziavilág megteremtésével. Ez a világ olyan komplexre sikerült, hogy eleinte kissé nehéz eligazodni benne, de az események magukkal ragadnak, átsegítenek ezen a döccenőn, és a végén megszokjuk a neveket, értjük a fogalmakat, és reméljük a gonosz legyőzését, ami ebben a világban meglepően nehéz, és nem is biztos, hogy sikerül. A végére egy gondolat: Samantha Shannon nem az új J. K. Rowling! Aki azt keresi benne, csalódik, de aki elfogad egy másfajta, keményebb alternatív világot, az örömmel fogja olvasni. (Az eleje miatt - amihez nem ártott volna egyfajta szótár, magyarázat - nem ötös, de nagyon erős négyes.) 490 Ft-ért pedig ajándék! (Ad vocem ajándék - az akinek ismerősei szeretik a misztikát, a paranormális világot, a disztópiát, a kalandokat, vegye meg nekik is!)
be
5 ( 5 / 5 )
A regényt bekategorizálni rendkívül nehéz, talán nem is lehet, sci-fi, urban fantasy és disztópia elemek kerverednek egymással, meglepően kellemes összhangot alkotva. A rendkívül fiatal szerzőnő nem csak egy képzeletbeli utazásra invitál minket, valódi intellektuális kihívás feltérképezni és kiismerni Scion világát. Habár kissé kiforratlan még a stlíusa a szerzőnek, az mindenképpen kitűnik, hogy zseniális világot álmodott meg: a hét kötetesre tervezett sorozat további részeit türelmetlenül várom!
be
5 ( 5 / 5 )
A legjobb fantasy a világon! Már vagy 3-szor olvastam és még vagy 10-szer el fogom! :)
be
5 ( 5 / 5 )
Az első fejezet közben kicsit tanácstalanul ültem a könyvvel a kezemben, mert szinte semmit nem értettem a világról, amiben a történet játszódik. Durr a közepébe volt és számomra elég lassan bontotta ki, hogy mi a helyzet. Ahogy haladtam egyre előrébb az eseményekkel, egyre jobban magába szippantott. :) Még be se fejeztem, de már a folytatást kerestem! Paige kicsit KMM Tündérkrónikák Dani karakterére emlékeztetett, csak Paiget jobban kedveltem. Az első megjelenésétől fogva valahogy rokonszenveztem Arcturussal és drukkoltam a romantikáért – már csak ilyen vagyok.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
A Hold legsötétebb oldala *
Könyvudvar ár: 2,490 Ft
3 vélemény
Levelek az árnyékvilágból
Könyvudvar ár: 690 Ft 100 Ft
Hajszőnyegszövők *
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
2 vélemény
Feed - Etetés *
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Magyarország = anyád
Könyvudvar ár: 390 Ft 100 Ft
Endgame II. - Sky Key
Könyvudvar ár: 690 Ft