Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Danny, a szupersrác

Szerző: Roald Dahl
Danny, a szupersrác
Danny, a szupersrác - adatlap
Méretek: SZ: 13cm M: 20cm
Kiadó: Scolar
ISBN:9789632445144
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 224
Borító: puhatáblás
460 Ft-os megtakarítás!:) Most 20%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,250 Ft
Könyvudvar ár: 1,790 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

„Majd ha nagyobbak lesztek, ti is megtanuljátok… hogy egyetlen apa sem tökéletes. A felnőttek bonyolult teremtmények, csavart agyúak, titkolózók… Valamennyinek, beleértve az ember tulajdon szüleit is, akad egy-két gondosan rejtegetett titka, amitől bizony elállna a lélegzetetek, ha egy szép napon kiderülne.” Így vélekedik Danny, Roald Dahl norvég származású angol író hőse, akinek hihettek, mert ez a szép nap az ő életében egy szombaton elkövetkezett, hajmeresztő kalandok sorozatát indítva meg a fácános erdőtől a benzinkútig, a doktor házától a paplakig.

Danny valóban szupersrác. Persze ezt be is kell bizonyítania! Ehhez szüksége van csínykedvelő apukájára, egy nagyképű szomszédra, egy fura doktorra és persze csillogó  tollú, jól megtermett fácánokra… Hogy a hajmeresztő kalamajkából kisül-e valami, arról a „meghökkentő” és vicces Roald Dahl gondoskodik.

"Szerintem életemben nem olvastam még ilyen szép apa-fia kapcsolatról szóló könyvet! A történet eleje csak kettejükről szól, több fejezeten át ismerkedünk meg Danny-vel és az apukájával, az élethelyzetükkel, a meséikkel, a munkájukkal és a szórakozásaikkal. Annyira aranyosak! Bár nagyon gyermekhangon van elmesélve az egész, mégis tetszett. Felnőtt fejjel is élveztem, az apuka törvényszegő „hobbija” ellenére is humorosnak és szerethetőnek találtam. Azt hiszem, úgy érzek a történet fő szálával kapcsolatban, mint Robin Hood tolvajlásának az ügyében – megbocsátható, mert a fellengzős gazdagok orra alá borsot KELL törni! Nagyon jól kitalált és bájosan megírt kis regény." (moly.hu - AniTiger)

"Szuper könyv. Én ezt gyerekként nem tudtam megunni.
Ma sem. Ami elvarázsol, az kortól független." (moly.hu - sztinus)

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: