Disney Violetta sorozatának 10 könyve egy csomagban *

Szerző: Disney
AKCIÓ Disney Violetta sorozatának 10 könyve egy csomagban *
Disney Violetta sorozatának 10 könyve egy csomagban * - adatlap
Kiadó: Kolibri
Kiadás éve: 2014-16
Borító: 2 keménytáblás, 8 puhatáblás
17,991 Ft-os megtakarítás!:) Most 90%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 19,981 Ft
Könyvudvar ár: 3,280 Ft Akciós ár: 1,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A Violetta egy 2012-től 2015-ig futott argentin televíziós filmsorozat. A cselekmény Buenos Airesben játszódik. A címszereplő fiatal lány, Violetta szereti a zenét és csodálatos hangja van, amit anyjától, a híres musical énekesnőtől örökölt. Özvegy apja nem akarja, hogy lánya is énekesnő legyen, csak zongorázni engedi. A sorozatban megismerkedhetünk Violetta zeneiskolai életével, szerelmeivel, jó- és rosszakaróival, követhetjük a rokonszenves fiatal lány sorsát. 

A csomag tartalma (a linkek új ablakban nyílnak):

  1. Violetta - Szupertesztek
  2. Disney - Violetta - Egy Leónra két Violetta
  3. Disney - Violetta - Hol van a szerelem?
  4. Disney - Violetta - Minden itt van előttünk!
  5. Disney - Violetta - Szenvedéllyel teli élet
  6. Disney - Violetta - Egymáshoz közel
  7. Disney - Violetta - Titoknapló 3.
  8. Disney - Violetta - Az igaz szerelem
  9. Disney - Violetta - Hogyan éld (túl) az iskolát - Csajos tippek
  10. Disney - Violetta - Naplóm 3 év együtt

A csomagban lévő 10 könyv rövid leírása:

Violetta - Szupertesztek
Ha szeretnél egy jót mulatni, és nem félsz a kérdésektől, akkor ez a könyv neked készült! Szeretsz álmodozni, vagy inkább realistának tartod magad? Mi a szerencseköved? Melyik hősnőről tudsz a legtöbbet a Violetta sorozatból? A Szupertesztek! egy olyan izgalmas kiadvány, ami könnyen érthető, de persze van benne néhány cseles kérdés is. A könyv elolvasása után jobban megismered önmagadat és a barátaidat, amikor pedig végeztetek, megbeszélhetitek, kinek melyik rész tetszett a legjobban. Tesztre fel!

Disney - Violetta - Egy Leónra két Violetta
A harmadik évad regénysorozatának második kötete
Életünkben először a show nem mehet tovább. Antonio, a stúdió igazgatója, akit mindenki annyira szeretett, meghalt. És ha ennyi szomorúság nem lenne éppen elég, Violetta még két hírt kap: Germán és Priscila összeházasodnak, León pedig eldöntötte, hogy nem tér vissza a stúdióba. Mit tehet most Violetta, hogy továbbra is a közelében lehessen? Mi sem egyszerűbb! Egy egyszerű álruha segítségével Violetta és Francesca Roxy és Fausta lesz. De vajon minden úgy sikerül majd, ahogy eltervezték?

Disney - Violetta - Hol van a szerelem?
A harmadik évad regénysorozatának harmadik kötete.
A játéknak vége: csók közben León rájön, hogy Roxy nem más, mint Violetta. És bár a lány megesküszik rá, hogy mindent a szerelemért tett, a fiú úgy érzi, nem képes neki megbocsátani. Mindeközben a Stúdió pénzügyi gondjai csak nőnek, ezért be kell zárnia. A srácok úgy döntenek, létrehoznak egy oldalt, hogy megpróbálják rendbe hozni a dolgot. Vajon képes lesz Violetta egyszerre megmenteni a Stúdiót és a kapcsolatát Leónnal?

Disney - Violetta - Minden itt van előttünk!
Csak a zene kell, és egy kis szenvedély! Oldd meg a feladatokat és tudj meg minél többet Violettáról és barátairól!

Disney - Violetta - Szenvedéllyel teli élet
Tudj meg minél többet Violetta szenvedéllyel teli életéről, oldd meg a feladatokat, tudd meg a titkokat ebből a fantasztikus matricás albumból!

Disney - Violetta - Egymáshoz közel
A Studio 21 diákjainak életét a muzsika, a tánc és a szerelem határozza meg. Tudd meg, mit történt velük, oldd meg a feladatokat, és közben szóljon a zene!

Disney - Violetta - Titoknapló 3.
A 3. évad Titoknaplóját tartod a kezedben! Készülj a csodás meglepetésekre! Bár sok újdonsággal és eddig nem látott szereplővel is megismerkedhetsz a 3. évadban, mégis vannak olyan fontos részletek, amelyek ismerősek lesznek: a barátság, a szerelem és a zene. Violettára újabb kihívások és döntések várnak, és biztosan mindent lejegyez a naplójába. És...

Disney - Violetta - Az igaz szerelem
A második évad regénysorozatának negyedik kötete
Angié nemcsak nem fog magánórákat adni Violettának, de el is fogadott egy zeneszerzői állást Franciaországban. Violetta tudja, hogy ez milyen nagy lehetőség, és örül nagynénje sikerének, de nem tehet róla, hogy szomorú is miatta.
Angié azért hozta meg a döntést, mert veszekedtek Germánnal, és úgy tűnik, hogy egyikük sem mond igazat a vita okáról. De nem ez az egyetlen furcsaság. Mit titkol vajon Jeremiás, a zongoratanár, aki mindig a legjobb pillanatban jelenik meg, hogy megvédje Violettát? És vajon Leon jogosan vádolja Diegót azzal, hogy nem az, akinek mondja magát?

Disney - Violetta - Hogyan éld (túl) az iskolát - Csajos tippek
A Csajos tippek zsebkönyvsorozat második része, melyekben érdekes iskolai tanácsot olvashatunk, többek között azt is, hogy hogyan éljük túl a sulit. Csak lányoknak!

Disney - Violetta - Naplóm 3 év együtt
A könyv a Violetta Tv-sorozat harmadik évadának történetét dolgozza fel. Fény derül azokra a titkokra, melyekre mindenki kíváncsi. A könyv néha mosolyt, máskor könnyeket csal az ember arcára. Mert Vilu is tudja, hogy ilyen az élet. A könyv bevezetőjét a sorozat sztárja, Martina Stoessel írta.

Ha a könyveket egy csomagban veszi meg, akkor még többet tud spórolni, mintha egyenként tenné a kosarába!

be
5 ( 5 / 5 )
Igazi csajos füzetek, könyvek, igényes kidolgozás, hasznos, érdekes tartalom, a legjobb áron :)

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: