A Könyvudvar átmenetileg zárva tart, bolti átvétel nincs. Online rendelésnél továbbra is 990 Ft felett választhatók a szállítási módok.

Don Giovanni (Meséld újra! 1.)

AKCIÓ Don Giovanni (Meséld újra! 1.)
Don Giovanni (Meséld újra! 1.) - adatlap
Méretek: SZ: 20cm M: 26cm
Kiadó: Kolibri
ISBN:9786155234453
Kiadás éve: 2013
Oldalszám: 104
Borító: keménytáblás
2,600 Ft-os megtakarítás!:) Most 86%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,990 Ft
Könyvudvar ár: 690 Ft Akciós ár: 390 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

"– Uram! – mondta. Hát maga soha semmitől sem fél?

Don Giovanni jól ismerte a kérdést.  – De, az unalomtól – felelte."

Az újramesélés műfajának egyik jeles képviselője Alessandro Baricco, aki egy egész sorozatnyi könyvet álmodott át. Magyarországon a Kolibri kiadó 2012-ben jelentette meg az olasz Meséld újra! sorozat első köteteit. Mindegyik könyv (Cyrano de Bergerac, Nemo kapitány, Az orr, Jegyesek, Gulliver... ) egy-egy híres történet átirata, az általános iskolás korosztály igényeihez igazítva. Nem titkolt célja a sorozatnak, hogy ezek a könnyen érthető, színes, ízléses képekkel illusztrált könyvek tovább segítsék az iskolásokat az eredeti mű elolvasásáig...

Az olasz don Giovanni (spanyolul Don Juan) egy  XIV. századbeli mondaalak, vakmerő nőcsábász, aki a gyönyörért és a szabadságért mindent és mindenkit félresöpör. Még gyilkosságra is képes, öl, bűntudat nélkül.  

A sorozatról így nyilatkozott Alessandro Baricco: "A Meséld újra! egy olyan csónak, melyből mentőövet dobhatunk valaminek, ami a múlt vizében elmerülni készül. Az ezzel a védjeggyel ellátott tárgyak, mint ahogy ez a könyv is, egy kihalásra ítélt faj részét képezik."

Az olvasást könnyítendő,  a könyv 6-8 oldalas fejezetekre tagolt, és a szöveg csak a lapok felét tölti ki.  A stílus, a megfogalmazás jól illeszkedik az általános iskolás korosztály igényeihez. Az igényes kiadású mű illusztrációi remekül egészítik ki a történetet.

Ajánlott korosztály: 9 év felett (de nemcsak a gyerekeknek, a szülőknek is érdemes kézbe venni, talán  a történet eredeti változatát ők sem ismerik!)

be
5 ( 5 / 5 )
Gusztusos kis könyv, szép illusztrációkkal, jó volt kézbe venni.
be
5 ( 5 / 5 )
Tetszett, így aztán megvettem a többi négy részt is, ami kapható volt itt :)

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még