A Könyvudvar átmenetileg zárva tart, bolti átvétel nincs. Online rendelésnél továbbra is 990 Ft felett választhatók a szállítási módok.

Csak 18 éven felülieknek! / Érzelmek tengerében (DVD)

Csak 18 éven felülieknek! / Érzelmek tengerében (DVD)
Csak 18 éven felülieknek! / Érzelmek tengerében (DVD) - adatlap
Kiadó: NEOSZ Kft.
Bemutató: 1998/2005
Kiadás éve: 2012
Borító: normál műanyagtok
Korhatár: 16+
499 Ft-os megtakarítás!:) Most 49%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 999 Ft
Könyvudvar ár: 500 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Ez a termék a készlet erejéig csomagban is kapható, extra kedvezménnyel! Részletek itt.

Csak 18 éven felülieknek!

Egy testvérpár tündöklése és bukása? Jim és Artie Mitchell forradalmasították az 1960-as évek pornóiparát, amelynek fellegvára akkoriban San Francisco volt. Lendületük eleinte elsöpörte a konkurenciát. A szép lányokra költötték minden vagyonukat, élő szex-showjaikról legendák keringtek. Az ital és a drogok hamar átvették józan ítélőképességük felett az irányítást. Nem állították le soha egymást. Artie kettejük közül a fiatalabb, az ötletember, míg a főnök Jim aratta le a babérokat, ő állt szívesebben reflektorfényben. A megoldatlan gondokból és drogos rémálmaikból táplálkozó félelmeik egymás ellen fordították őket. A tragikus végkifejlet elkerülhetetlenné vált.

Charlie Sheen, Emilio Estevez

Érzelmek tengerében

Amikor Clayton Boone a fiatal csavargó egy rossz kedélyű öregember szolgálatába áll, meglepve jön rá, hogy munkaadója nem más mint James Whale, a harmincas években készült Frankestein filmek egykor zseniális alkotója. Első találkozásukkor az idős férfit elkápráztatja az erőtől duzzadó ifjú, és megpróbál barátságot kötni vele. Claytonnak legyezgeti a hiúságát a felkérés, ezért beleegyezik, hogy Whale megfesse az arcképét. Amikor barátainak beszámol híres munkaadójáról, azok gyanakodva fogadják a hírt, miközben féltékenyek is a gazdag és pompás világra amelybe barátjuk keveredett. Az idős ember és a fiatal férfi barátsága támadások és előítéletek tüzében edződik, és bizonyság arra, hogy az igaz barátság és megértés minden előítéletet legyőz.

Ian McKellen, Brendan Fraser, Lynn Redgrave

Játékidő: 216 perc

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: