A Könyvudvar átmenetileg zárva tart, bolti átvétel nincs. Online rendelésnél továbbra is 990 Ft felett választhatók a szállítási módok.

DWA Végre otthon - foglalkoztatófüzet

DWA Végre otthon - foglalkoztatófüzet
DWA Végre otthon - foglalkoztatófüzet - adatlap
Méretek: SZ: 22cm M: 27cm
Kiadó: Napraforgó
ISBN:9789634457510
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 16
Borító: puhatáblás
300 Ft-os megtakarítás!:) Most 33%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 890 Ft
Könyvudvar ár: 590 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A 16 oldalas foglalkoztató füzet minden oldala színes, a feladatok címei nyomtatott nagy betűkkel íródtak, maguk a feladatleírások pedig kisbetűsek. Minden rejtvény megoldása megtalálható az utolsó oldalon. (A feladatok megoldásához nem szükséges a film történetének ismerete. Én például nem láttam a filmet és meg tudtam oldani a feladatokat :) )

A közismert szám-összekötős, különbség-, pár-, árnyékkép-kereső és színezős feladatok mellett egyedi rejtvényeket is találunk, többek között irányok gyakorlására szolgáló lépegetős feladatot (lépj jobbra kettőt, le egyet), “gondoltam egy számra” 100-as számkörbeli számolásokkal, figyelem fejlesztésére szolgáló feladatokat. Egy lépegetős társasjáték található még a kiadványban, amihez dobókockára és érmékre van szükség, ezeket a füzet nem tartalmazza.

Fülszöveg: Ezek a foglalkoztatófüzetek számos kedves, elgondolkodtató feladattal, játékkal, esetenként falra rakható poszterrel szórakoztatják a gyerekeket, akik így kedvenc szereplőik segítségével nyugodtan elmerülhetnek kedvenc mesevilágukba, legyen az a Kung Fu Panda, Shrek, Madagaszkár, Hibbant-sziget vagy a búvok megszállta Föld.

6 éves kortól

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még