A Könyvudvar átmenetileg zárva tart, bolti átvétel nincs. Online rendelésnél továbbra is 990 Ft felett választhatók a szállítási módok.

Elek, merre keresselek? – Feladatgyűjtemény Bosnyák Viktória könyvéhez (Nyelvkincstár)

Elek, merre keresselek? – Feladatgyűjtemény Bosnyák Viktória könyvéhez (Nyelvkincstár)
Elek, merre keresselek? – Feladatgyűjtemény Bosnyák Viktória könyvéhez (Nyelvkincstár) - adatlap
Méretek: SZ: 17cm M: 23cm
Kiadó: Móra
ISBN:9789634151807
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 48
Borító: puhatáblás
209 Ft-os megtakarítás!:) Most 26%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 799 Ft
Könyvudvar ár: 590 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Bosnyák Viktória Nyelvkincstár-sorozatában megjelent könyveinek mindegyikéhez tartozik egy feladatgyűjtemény is. A feladatokat Csájiné Knézics Anikó vezető tanító állította össze, mindig az adott könyvnek megfelelő témában. A feladatgyűjtemények a könyveknél kicsit nagyobb méretűek, a fekete-fehér rajzokat (ahogy a könyvekben is) Szűcs Édua készítette. Feladattípusok: villámkérdések, szemfüles (különböző alakzatban elrendezett szavakat olvasás után visszaadni), hiányos mondatokat kiegészíteni, rajzolós feladatok, hosszú betűsorokban értelmes szavakat keresni, igaz-hamis kérdések stb.

A feladatgyűjtemények címlapja  "A tanítók egyesületének ajánlásával" körpecséttel büszkélkedhet. A sorozatban többek között megjelent A sirály a király? (ly-s szavak helyesírása), Amikor kivirágzott a fánkfánk (többjelentésű szavak), Ezt nevezem! (nehéz helyesírású tulajdonnevek), Elek, merre keresselek? (nehéz földrajzi nevek helyesírása) feladatgyűjteménye.

Az Elek, merre keresselek című füzetben többek között betűsorban elbújt tulajdonneveket, igaz-hamis eldöntendő kérdéseket, villámkérdéseket, rajzos-, kiegészítős-, összekötős típusú feladatokat találunk. 

Fülszöveg: 

Bosnyák Viktória Elek, merre keresselek? című meseregénye és a hozzá tartozó feladatgyűjtemény abban a szellemben készült, hogy a gyermekek számára élvezetes, könnyen befogadható oktatási eszközként szolgáljon. A történet önmagában is ideális összeállítás a földrajzi nevek és intézménynevek gyakorlásához. Ez a feladatgyűjtemény pedig a meseregény otthoni vagy tanórai feldolgozásaként már az olvasástechnikai, a szövegértési, valamint a nyelvtani készségfejlesztésben játszik fontos szerepet. A meseregény felépítéséhez igazodva valamennyi fejezetéhez azonos koncepció szerint összeállított feladatsor tartozik. A feladatok egymás utáni megoldása során könnyebbé válik a tájékozódás a szövegekben, így fokozatosan fejlődik a szövegértési képesség.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: