Emelt szintű matematika érettségi gyakorló feladatsorok

Emelt szintű matematika érettségi gyakorló feladatsorok, Bolyai János Matematikai Társulat kiadó, Gyermek- és ifjúsági könyvek
Emelt szintű matematika érettségi gyakorló feladatsorok - adatlap
Méretek: SZ: 16cm M: 23cm
Kiadó: Bolyai János Matematikai Társulat
ISBN:9789639453074
Oldalszám: 112
Borító: puhatáblás
Kiadás éve 2006
1,400 Ft-os megtakarítás!:) Most 84%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,650 Ft
Könyvudvar ár: 250 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Az ​új, kétszintű vizsgarendszer 2005-től lépett életbe. Az emelt szintű matematika érettségire való felkészülést és felkészítést segítik a KöMaL-ban 2004 szeptemberétől folyamatosan megjelenő feladatsorok. Az összeállítók gyakorló tanárok, szakértők, vezető tanárok, olyanok, akik a kétszintű érettségi emelt szintű vizsgáin a tantárgyi bizottságba bekerülés feltételeit teljesítették. 
Ebben a kötetben két év anyagát gyűjtöttük össze. Figyelembe vettük az eddigi tapasztalatokat, ezért néhány helyen változtattunk a szövegen. A feladatok egy jelentős része új típusú, de természetesen találhatunk ismerős, vagy ismerősnek tűnő kérdést is. A feladatsorokból nem maradhattak ki a matematikai problémákat tisztán, hagyományosan megfogalmazó kérdések. 
A feladat megértése és a megoldással szemben támasztott elvárások ismerete sokszor a bevett szokásokon alapul, hiszen nem lehet mindent részletezni a feladatok szövegében. Kiadványunk tanulmányozása közben is láthatja az olvasó, hogy néhány esetben kialakultak ezek a szokások, számos esetben azonban még nem. Ilyenkor a megoldónak részletesebb, átgondoltabb szöveget kell írni. 
A KöMaL olvasók már észrevehették, hogy a folyóiratban a felkiáltó mondatok végén {Bizonyítsuk be …, Igazoljuk …) nem használunk felkiáltójelet. Itt is sok olyan mondat található, amely végén lehetne, de mi elhagytuk. 
A megoldások elején a feladatok szövege újra szerepel, megkönnyítve a megoldások olvasását. 
A VI. feladatsor megoldásában ugyanolyan részletességgel mutatjuk be a pontozást, ahogy az az érettségi értékelési útmutatójában szerepel. 
Köszönettel tartozunk Kántor Sándornak, aki a megoldások gondos átolvasásával, hasznos megjegyzésekkel, számos ötlettel hozzájárult a kézirat jobbá tételéhez. 
Kívánunk a kedves olvasóknak, diákoknak, tanároknak a könyv használatához 
sok sikert.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Őserdők patikája
Könyvudvar ár: 290 Ft 100 Ft
A Tavene rejtély
Könyvudvar ár: 100 Ft
Holdtörténet
Könyvudvar ár: 100 Ft
A szentséges éjszaka
Könyvudvar ár: 100 Ft