Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Enrico Caruso + 2 CD

Enrico Caruso + 2 CD
Enrico Caruso + 2 CD - adatlap
Méretek: SZ: 21cm M: 29cm
Kiadó: Kornétás
ISBN:9639353299
Kiadás éve: 2003
Oldalszám: 507
Borító: keménytáblás
7,510 Ft-os megtakarítás!:) Most 75%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 10,000 Ft
Könyvudvar ár: 2,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Ez a termék a készlet erejéig csomagban is kapható, extra kedvezménnyel! Részletek itt.

A Brazíliában élő, magyar származású György Miklós Böhm könyve Enrico Caruso életéről szól, mindenekelőtt a nagy művésszel megtörtént eseményeket tárgyalja kimerítő részletességgel.
Az írás nem csupán érdekes regény a csodálatos tenorról. Az Olvasónak ne legyenek illúziói: nem könnyű olvasmányt vesz a kezébe. A szerző erőfeszítése arra irányul, hogy érthetővé váljon egy olyan élet, amelytől gazdagabb lett világunk, amely az emberiség közös kincse. Sokan írtak már Carusóról többé vagy kevésbé részletes beszámolókat, kiszínezve őket nem mindig igazolt történetekkel, mert a művészeknek ahhoz a fajtájához tartozott, aki felgyújtja az operaértő közönség és általában is az emberek képzeletét, akinek személye körül legendák és anekdoták születnek.
A gazdagon illusztrált mű komoly kísérlet azonban a tények és a valóság tisztázására: Kitől tanult énekelni a művész? Miként jutott a legnagyobb hírnévre? Miért szakadtak meg olaszországi fellépései olyan korán? Milyen volt a személyisége és az milyen mértékben határozta meg pályafutását? Milyen volt a budapesti látogatásának visszhangja? Mekkora a jelentősége lemezfelvételeinek? Miért halt meg olyan fiatalon? És a kétségek, a kérdések száma még szaporítható tovább is.
Az eredeti hangfelvételeket is tartalmazó kötet bemutatja az Olvasónak a nagyszerű művész sok-sok apró epizódot tartalmazó életútjának ellentmondásait, izgalmas történéseit, miközben arra törekszik, hogy részeseivé váljunk az előző századforduló zenei világának.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még