990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft-tól vállalunk.
Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Extralarge - 2 miami szuperzsaru 1-6. (Bud Spencer) (6 DVD)

Extralarge - 2 miami szuperzsaru 1-6. (Bud Spencer) (6 DVD)
Extralarge - 2 miami szuperzsaru 1-6. (Bud Spencer) (6 DVD) - adatlap
Kiadó: Soundcard
Bemutató: 1991
Kiadás éve: 2012
Borító: papírtok, fólia
Korhatár: 16+
509 Ft-os megtakarítás!:) Most 25%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,999 Ft
Könyvudvar ár: 1,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Filmek: 

Fekete és fehér, 1991, 88 perc. Wendy (Lela Rochon) a vonzó, néger tolvajlány, szobalánynak öltözve ellop egy antik zsebórát Pillinger szenátor (Friedrich von Thun) partiján. Az értékes órában azonban egy titkos mikrofilm van elrejtve, amit a korrupt politikus sok pénzért akart eladni. A lány pillanatok alatt gátlástalan gyilkosok látókörébe kerül, akik mindent megtennének azért, hogy a pótolhatatlan mikrofilmet visszaszerezzék. Menekülés közben a lány Jack „Extralarge” Costello (Bud Spencer – Szuperhekusok, Banán Joe, Bunyó karácsonyig) magándetektívnél próbál „elrejtőzni” és tőle kér segítséget, hogy mentse meg az életét. Extralarge „átütő” érvekkel és új társa Dumas (Philip Michael Thomas – Miami Vice, Őrangyalok) segítségével megleckézteti a bűnözőket és főnöküket, az álszent szenátort.

Ágyúgolyó, 1991, 90 perc. Egy amerikai focicsapat népszerű tagját, Langalétát megölik egy kis szállodában. A boncolás kimutatja, hogy a halált kábítószertúladagolás okozta. A rendőrség megvan győződve, hogy csak egy narkós sportoló és egy terjesztőhálózat leszámolásáról van szó. Jack Costello azonban más nyomon jár. Ő egy köztiszteletben álló és nagyon gazdag embert gyanúsít. A halott édesanyja, Mrs. Hutter Costellóhoz fordul segítségért. A hosszúra nyúló nyomozás során Extralarge alig tud megmenekülni, amikor támadást hajtanak végre ellene…

Fekete mágia, 1991, 99 perc. Elizabeth egy téveszme és a rettenetes fájdalmak hatására egy brutális öngyilkosságba menekül. A rendőrség gyanúsítottja a fiatal lány gyanútlan barátja. Jack „Extralarge” Costello (Bud Spencer – És megint dühbe jövünk, Piedone a zsaru, Zsoldoskatona) és segédje Dumas (Philip Michael Thomas - Miami Vice, Őrangyalok) azonban kételkednek a fiú bűnösségében ezért nyomozásba kezdenek. A két zsaru az ügy felgöngyölítése közben egyre mélyebbre jut egy elfeledett titkos szekta mítoszaiba és rítusaiba. Kiderítik, hogy a woodoo szekta tagjai már többeket öngyilkosságba kergettek, amiért kiléptek közülük. A lány halálához tehát barátjának semmi köze sem volt. Lehetséges, hogy Elizabeth egy halált hozó woodoo átok áldozata lett? Ahhoz, hogy Costello-ék megszerezzék a bizonyítékokat, kapcsolatba kell lépniük a szektával... Korhatár: 16 év

Jo-Jo, 1991, 95 perc. A gátlástalan drogkereskedőktől üldözött Burt az egykor híres bokszoló - Extralarge régi barátja - védelmet kér a nyomozótól maga és tízéves fia, Jo-Jo számára. Amikor Burt a gengszterektől való félelmében eltűnik, Jack és Dumas magukhoz veszik a fiút. Ám a biztonság nem tart sokáig, a gengszterek legyűrik Dumas-t és elrabolják Jo-Jo-t, hogy vele zsarolják az apját.A nagydarab felügyelő társával együtt nyomozásba kezd és kiderítik, hogy a gyerek apja drogügyletekbe keveredett. Extralarge számára megindul a versenyfutás az idővel, hogy megmentse a fiú életét.

Gyilkosság Miamiban, 1991, 97 perc. Miami belvárosában megölnek két kislányt. A rendőrfőnök felkéri Extralarge-ot (Bud Spencer) és társát, Dumas-t, (Philip Michael Thomas) hogy segítsenek az ügy megoldásában. A második halott kislányt megtaláló Blake rendőr (Christopher Atkins) azonban egyre zaklatottabbá válik, és furcsán kezd viselkedni az ügy miatt. Összebarátkozik az áldozat barátnőjével és kísérgetni kezdi. Kiderül, hogy Blake kislánya is nemrégiben halt meg egy súlyos betegség következtében, ezért mindent megtesz, hogy Extralarge segítségére legyen a pszichopata megfékezésében. A brutális gyilkosságok nyomai egy paphoz vezetnek. Jack Costello gyanúja szerint az igazság és a gyilkosságok valódi indítéka azonban messze összetettebb és szörnyűbb.

Mozgó célpont, 1991, 88 perc. Extralarge kénytelen végignézni, amint partnere, Dumas védencét, egy fizikust golyózáporban szitává lőnek. Halála előtt a fizikus még átad a detektívnek egy kontaktlencsét, amelybe egy mérgező gáz előállítási képletét karcolta bele. Ezáltal a két főhős a líbiai terroristák célpontjává válik. A terroristák terve, hogy a gázt egy templomi ünnepi szertartáson próbálják ki az egybegyűlteken. A detektívek mindent megtesznek, hogy megakadályozzák a katasztrófát.

Szereplők: Bud Spencer, Philip Michael Thomas

 

 

 

 

 

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: