Ingyen szállítás Pick Pack Pontokra 5000 Ft felett dec. 01. 18 óráig.

Fehér Béla három könyve egy csomagban

AKCIÓ Fehér Béla három könyve egy csomagban
Fehér Béla három könyve egy csomagban - adatlap
Kiadó: Helikon
Kiadás éve: 2015
Borító: 3 keménytáblás
7,980 Ft-os megtakarítás!:) Most 84%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 9,470 Ft
Könyvudvar ár: 2,170 Ft Akciós ár: 1,490 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A csomag tartalma (a linkek új ablakban nyílnak):

  1. Fültől fülig - Véres fürdőregény
  2. Tengeralattjáró Révfülöpön (Örkény István emlékének)
  3. Hamisgulyás - Hadikonyha a 20. századi Magyarországon

A csomagban lévő 3 könyv rövid leírása:

Fültől fülig - Véres fürdőregény
Sajkodi magányomban határoztam el, hogy a saját szórakoztatásomra írok egy regényt. Saját szórakoztatásnak azt nevezem, amikor írás közben az ember nem a képzeletbeli olvasót látja, nem érdeklik az elvárások, és eszébe sem jutnak azok, akik elzümmögik, mi a jó és mi a rossz. Írni például nagyon jó. Csak úgy írni pedig a világon a legjobb, éppen olyan, mint a céltalan csavargás. Vagyis kaland. A kaland pedig maga a szabadság. Szabadok a hősök, és szabad a szerző is. Az én szabadságom végeredménye a Fültől fülig című fürdőregény. Egy ideig játszottam a gondolattal, hogy megírom a folytatását, de hősöm, Skrabek, a babonás bérgyilkos, lebeszélt róla. Nem akarta, hogy a regényben kitörjön az első világháború. Rázta az orrom előtt a borotváját, és arról győzködött, hogy békeidőben nyugodtabban tud dolgozni. Az volt a munkája, hogy elvágja az ügyfelei nyakát.
Megállítottam neki az időt.

Tengeralattjáró Révfülöpön (Örkény István emlékének)
Sőtér bácsi, a magyar űrhajós, léggyé változott egyetemi tanár, körözés alatt álló harminc deka parizer. Egy kiállítás látogatóit szemérmetlen ajánlatokkal zaklató női akt, hobbiból a magyar húsfeldolgozás történetét tanulmányozó sertés, a Nemzeti Betegség Elosztó Hivatal munkatársa - a felsoroltak mind szerepelnek Fehér Béla „rövidnadrágos novelláiban", azaz egyperceseiben. A szerző hol kirobbanó, hol fanyar humorral tálalt miniszatírái, abszurdjai vagy éppen áldokumentumai, fiktív levélváltásai a kispróza örkényi és 21. századi eszköztárát használva mutatják be a társadalom zavarodottságát, erkölcsi kisiklásait, az értékrend relativitását. A Tengeralattjáró Révfülöpön olyan világról tudósít, amelyben bármi megtörténhet - és a legtöbbször meg is történik. 
A Kossuthkifli szerzőjének vadonatúj kötete.
Megjegyzés: A kötet saját adatlapján (link fentebb) a teljes tartalom olvasható.

Hamisgulyás - Hadikonyha a 20. századi Magyarországon
Szécsi Noémi és Fehér Béla négykezese különös utazásra csábít: a szerzők a 20. századi magyar hadikonyha történetét, a pótélelmiszerek, ingyenkonyhák, gulyáságyúk és főzőládák világát dolgozták fel az első világháborútól és a Tanácsköztársaság hónapjaitól kezdve a második világháborúig, egészen Budapest ostromának idejéig. A kötetet többtucatnyi korabeli recept egészíti ki: az olvasó elsajátíthatja belőlük egyebek mellett a suhantott leves, a tejfeles tojáspörkölt, a babtorta vagy a tej nélküli palacsinta elkészítésének művészetét. A számos korabeli forrást feldolgozó, fotókkal és egyéb dokumentumokkal illusztrált kötetet a szerzők újságírói kíváncsisággal, esszéista lendülettel és természetesen a tőlük megszokott szépírói szaktudással szervírozták gasztrorajongóknak, valamint a művelődéstörténet iránt érdeklődőknek kihagyhatatlan!

Ha a könyveket egy csomagban veszi meg, akkor még többet tud spórolni, mintha egyenként tenné a kosarába!

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Az ítéletidő
Könyvudvar ár: 490 Ft 290 Ft
Tíz igaz történet
Könyvudvar ár: 390 Ft