A Könyvudvar átmenetileg zárva tart, bolti átvétel nincs. Online rendelésnél továbbra is 990 Ft felett választhatók a szállítási módok.

Fehér könyv a Teleki-szoborról

Fehér könyv a Teleki-szoborról
Fehér könyv a Teleki-szoborról - adatlap
Méretek: SZ: 16cm M: 24cm
Kiadó: Occidental Press
ISBN:9637871241
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 143
Borító: puhatáblás
910 Ft-os megtakarítás!:) Most 60%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 1,500 Ft
Könyvudvar ár: 590 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

„Szobor vagyok, de fáj minden tagom!”

A kommunizmus negyven évének sikerült megszakítani népünk történelmi tudatának folyamatosságát. Ifjúságunk legtöbb tagja még szülei, nagyszülei szenvedéseit a negyvenes években sem tudta átérezni, feldolgozni. A háború alatti és utáni eseményeket még ma is a marxista sematizmus szellemében értelmezik. A valóság sokakat egyáltalán nem is érdekel, így áldozatul esnek történelmünk egyoldalú, a média minden eszközéi felhasználó torz beállításának. Legutóbb Teleki Pál volt miniszterelnökünkkel történt ilyen méltatlanság. Ennek az eufemisztikusan „konszenzushiánynak" nevezett lejáratási hadjáratnak a következtében a mai hivatalos Magyarország, a főváros, a koalíciós pártok, a kormány kitiltotta a XX. század legnagyobb magyar államférfijának szobrát Budapestről. 
Az ún. Horthy-korszakot sokáig egyszerűen fasisztának minősítették, ma viszont társadalmunk egy tekintélyes része átesett a ló túlsó oldalára, és szinte az egész 1920-1945-ös korszakot rehabilitálni akarja. Ezen belül Bethlen Istvánt harmadik országalapítónak nevezi ki, jóllehet ő volt az, aki - az ország stabilitásának helyreállítása mellett - a nyílt választás puccsszerű bevezetésével népünk nagyobbik részét kizárta demokratikus jogaiból, és „konszolidálta" a „hárommillió koldus" országát.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még