Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Fivérek mindhalálig - Larten Crepsley regényes története 4. (Darren Shan)

Szerző: Darren Shan
Fivérek mindhalálig - Larten Crepsley regényes története 4. (Darren Shan)
Fivérek mindhalálig - Larten Crepsley regényes története 4. (Darren Shan) - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 21cm
Kiadó: Móra
ISBN:9789631198492
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 240
Borító: keménytáblás
1,509 Ft-os megtakarítás!:) Most 60%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,499 Ft
Könyvudvar ár: 990 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A Larten Crepsley Saga, avagy Larten Crepsley regényes története (eredeti címén: The Saga of Larten Crepsley) egy 4 kötetes ifjúsági regénysorozat. Larten Crepsley életének első 200 évét írja le; a Vámpír könyvek előzménye.

A XVIII. század legsötétebb pillanataiban járunk, Angliában. Larten Crepsley egy koldusszegény munkáscsalád sokadik gyermeke - nincs tízéves, de már napi tizennyolc órát dolgozik iszonyatos körülmények között egy selyemgyárban. Egy nap történik valami, és a kisfiúnak menekülnie kell. Egyedül az egész világ ellen - senkire sem számíthat. Aztán megismerkedik a titokzatos Seba Nile-lal, aki egy új, lehetőségekkel teli világot mutat meg neki. Seba mellett átélheti azokat a kalandokat, amelyekről annyit álmodozott, csakhogy ehhez vámpírrá kell válnia. Vajon képes-e Larten mindörökre hátat fordítani az emberiségnek, és átlépni abba a világba, ahonnan nincs visszatérés?

A sorozat utolsó kötetében Larten Crepsley tanítványával, Gavnerral újra és újra visszalátogat Párizsba, ahol szerelme, Alicia él. A vámpírok és a vérszipolyok közti ellentét azonban egyszer s mindenkorra véget vet az idilli együttléteknek. Lartennak egyetlen célja marad: a bosszú. Még akkor is, ha egy tekintélyes vámpírtábornok ezt soha nem engedné meg magának.
Az 1930-as években Hitler szövetségeseket gyűjt a későbbi világháborúhoz, a káoszban két táborra szakadnak a vámpírok. Larten és ifjú tanítványa hatalmas kihívás előtt találja magát: ki szabad-e használni a körülményeket arra, hogy Lartenból herceg, Gavnerból pedig tábornok legyen, és eltöröljék végre a vérszipolyokat a föld színéről?

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: