Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Gróf Széchenyi István minden írása - CD-ROM

Gróf Széchenyi István minden írása - CD-ROM
Gróf Széchenyi István minden írása - CD-ROM - adatlap
Kiadó: Logod Bt.
ISBN:9630078597
Borító: Normál műanyagtok
Korhatár: 0+
9,210 Ft-os megtakarítás!:) Most 82%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 11,200 Ft
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A „legnagyobb magyar” minden írását digitalizált formában és adatbázisba szervezve tartja most kézben a Tisztelt Olvasó, egy fantasztikus élet apró rezdüléseinek és markáns törekvéseinek dokumentumait. Soha ilyen teljességgel nem volt együtt a Széchenyi-életmű. Tartalma szerint teljesebb bármely könyvtárnál, minden eddigi gyűjteménynél. Igyekeztünk minden — eddig nyomtatásban megjelent — írását összegyűjteni. Mindent, amit gróf Széchenyi István írt és nyomtatásban megjelent; könyveit, naplóit, leveleit, hírlapi cikkeit, végrendeleteit, beszédeit stb.
Azokat a műveit, melyeket németül írt (pl. Napló, Ein Blick), elsősorban forrásnyelven, s ha lefordították — párhuzamosan tanulmányozható módon — magyarul is közöljük.

A munkát e korral foglalkozó történészekből, levéltárosokból, kutatókból álló szerkesztőbizottság irányította, melynek tiszteletbeli elnöke Kosáry Domokos, tagjai Buday Miklós, Horváth Attila, Mázi Béla, Merkl Hilda, Pelyach István, Simon V. Péter, Szerencsés Éva és Velkey Ferenc voltak.

Lehetővé válik e kiadvány által, hogy szóalak szerint keressünk gondolatokat, összefüggéseket a Széchenyi-életműben. Vagyis nem csupán az egyes műveket hagyományos módon (elejétől végéig: hosszában), hanem keresztbe is olvashatjuk, pillanatok alatt megtalálva a más írásaiban rögzített hasonló gondolatait.

A művek tetszőleges részei letölthetők saját gépre. Virtuális adatbázist lehet létrehozni, ahol a felhasználó saját megjegyzéseket, könyvjelzőket stb. helyezhet el. Az előnyök és Széchenyi megismerésének új lehetőségei még sokáig sorolhatók lennének, azonban a felfedezés örömét átengedjük a Tisztelt Felhasználónak.

A szoftvert Windows 10 operációs rendszer alatt teszteltük.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: