990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft felett vállalunk.

Gyerekjáték az angol! - 10 könyv egy csomagban *

AKCIÓ Gyerekjáték az angol! - 10 könyv egy csomagban *
Gyerekjáték az angol! - 10 könyv egy csomagban * - adatlap
Méretek: SZ: 22cm M: 29cm
Kiadó: Central Médiacsoport Zrt.
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 32 / könyv
Borító: keménytáblás
24,010 Ft-os megtakarítás!:) Most 82%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 29,000 Ft
Könyvudvar ár: 9,900 Ft Akciós ár: 4,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A csomagokat csak online rendelésre állítjuk össze, nincsenek elkészítve a Könyvudvarban. Kérjük, hogy bolti átvétel esetén is küldjön előre rendelést!

A könyvek és a 12 perces rajzfilmek óvodás és kisiskolás gyerekeknek szólnak.
A nyelvtanulást nem lehet elég korán kezdeni. Az egészen kis korban elkezdett nyelvtanulás során a gyerekek hamar megtapasztalják, hogy egy fogalmat több szóval is ki lehet fejezni, így gondolkodásuk rugalmasabb, elvonatkoztató képességük jobb lesz, s ezáltal fejlődik az intelligenciájuk.
A rajzfilmek és a képeskönyvek két kisgyerek kalandjait mesélik el, akik megtalálják Ziggyt, a papagájt, és megtanítják beszélni. Sok-sok kalandjuk során a madár megismeri a betűket, számokat, színeket és egyéb hasznos szavakat. Az egyenként 12 perces rajzfilmekkel a gyerekek egyre jobban elsajátítják az angol nyelvet, ha pedig már tudnak olvasni, akkor a könyvben végigkövethetik az adott történetet, amiben egy kis szótár is segítségükre lesz.
A sorozat 10 kötetből áll. A könyvek és filmek egymástól függetlenül is élvezhetők, ugyanakkor a bennük lévő tudásanyag egymásra épül.
A rendszeres Time for English-mesefogyasztás a legjobbkor és a legjobb módon, ráadásul élményszámba menően kínál biztos angoltudást a kisgyerekeknek.
A korai nyelvtanulásnál a gyerekeknek még nem szükséges nyelvtant, kiejtést tanulniuk, az is elég, ha dalokat, verseket, szavakat ismételgetnek. A sok ismétlésnek köszönhetően egyre jobb lesz a kiejtésük, pontosabb a szóhasználatuk, ezáltal felszabadultabban használják majd a nyelvet a tudatos nyelvtanulás során, az iskolában is.
A rajzfilmekhez angol és magyar felirat is választható.

A csomag tartalma (a linkek új ablakban nyílnak):

  1. Gyerekjáték az angol! 1. - Bird Surprise - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
  2. Gyerekjáték az angol! 2. - The Journey Begins - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
  3. Gyerekjáték az angol! 3. - Shopping Spree - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
  4. Gyerekjáték az angol! 4. - Me and You at the Zoo - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
  5. Gyerekjáték az angol! 5. - Winter Wonderland - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
  6. Gyerekjáték az angol! 6. - Family Time - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
  7. Gyerekjáték az angol! 7. - Pets and Play - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
  8. Gyerekjáték az angol! 8. - Wheels and Work - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
  9. Gyerekjáték az angol! 9. - Fun on a Farm - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
  10. Gyerekjáték az angol! 10. - Welcome Home - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy

A csomagban lévő tíz könyv rövid leírása:

Gyerekjáték az angol! 1. - Bird Surprise - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
Köszönés - Bemutatkozás - Az ABC betűi A–M-ig - Számok 1–10-ig
A tízéves Lucy és a kilencéves Wiz egy papagájt találnak. A madár nyakában lévő szakadt szalagról kiderül, hogy Ziggynek hívják, de nem tudni, honnan jött. A gyerekek elhatározzák, hogy megkeresik az otthonát. Mivel a papagáj ismételgeti Wizék szavait, úgy döntenek, megtanítják angolul, így majd beszélni tudnak egymással. Lucy és Wiz bemutatkoznak, elkezdik tanítani az ABC betűit a papagájnak, és az ábécékártyák szereplői életre kelnek a mesében. Majd megtanítják Ziggyt 10-ig számolni. A papagáj ébredés után csak arra emlékszik, hogy szalad Thomas (a macska) elől, és elbújik a Varázsbicikli tárolójában. Hol lehet az otthona?

Gyerekjáték az angol! 2. - The Journey Begins - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
Az ábécé betűi N–Z-ig - Színek - Tárgyak leírása színekkel - Testrészek – emberek és halak - Tulajdon leírása, birtokos szerkezet
Lucy és Wiz találnak Ziggynél egy táskát, ami tele van különböző csillogó tárgyakkal. Wiz képes egy varázslattal megmutatni, honnan származnak ezek a tárgyak, így próbálják kideríteni, honnan jött a kis papagáj. Wiz megadja a koordinátákat, majd elrepülnek egy tisztásra, ahol éppen tavasz van, a füves, fákkal benőtt réten színes halakkal teli patak csörgedezik. Találkoznak egy horgásszal és annak kislányával, és megkérdezik tőlük, felismerik-e Ziggyt, de nem ismerik. A horgász sok érdekes dolgot mesél a halakról. A gyerekek megtanítják Ziggynek a színeket, és gyakorolják vele a számolást. Megismertetik a madárral a testrészek nevét, és összehasonlítják Ziggy és a halak testrészeit.

Gyerekjáték az angol! 3. - Shopping Spree - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
Mit vegyek fel? - Ruhadarabok és méretek - Utasítások követése - Érzelmek leírása - Leírni valakiről, milyen ruhát visel 
Ebben a részben Ziggynek különböző ruhadarabok és cipők nevét tanítják meg, miközben újra átismétlik a színeket, számokat és méreteket. Megtanítják őt elszámolni tíztől húszig.
Nagyon vicces, ahogy mindhárman felpróbálgatják a ruhákat, összekeverik, mit mivel vesznek fel, rossz méretet választanak, és nem egymáshoz illő dolgokat párosítanak össze. 
A fagyiárus rengeteg gombócot halmoz fel egyetlen tölcsérben. Persze a fagyitorony leomlik, Wiz azonban gyorsan odavarázsol még két tölcsért, és szépen elosztja bennük a fagyigombócokat, majd hőseink elnyalják a három tölcsér fagylaltot.

Gyerekjáték az angol! 4. - Me and You at the Zoo - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
Állatkerti séta - Számok 10–20-ig - Állatkerti állatok: leírják, hogy néznek ki, és mit esznek - Összehasonlítás: méretek, formák, melléknevek
A gyerekek egy szafariparkban találják magukat, ahol szabadon mászkálnak az állatok.
Sétára indulnak ezen a különös helyen, majd felülnek egy kisvonatra, és megtanulják az állatok nevét, leírják, hogy néznek ki, milyen szokásaik vannak, és mivel táplálkoznak. A mozdonyvezető vállán színes papagáj ül, aki mindent megismétel, amit a férfi mond, miközben az az állatkertben látható érdekességekről mesél. Lucy, Wiz és Ziggy látnak zsiráfokat, vízilómamát a kicsinyeivel, két tigrist, öt zebrát és egy baglyot.
Mindenütt keresik a Ziggyhez hasonló madarakat, de egyet sem találnak.

Gyerekjáték az angol! 5. - Winter Wonderland - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
A hét napjai - A hét napjai és napi teendők - Időjárás és évszakok - Formák és a méreteket leíró melléknevek - Meleg ételek, néhány zöldség és gyümölcs neve - Főnevek – egyes szám/többes szám - Mutató névmások (egyes- és többes szám): ez, az, ezek, azok.
A három főszereplő ezúttal varázslatos téli tájban találja magát. Beszélgetnek az évszakokról és az időjárásról, építenek hóembert, amelyet zöldségekkel és gyümölcsökkel díszítenek fel (meg is nevezik ezeket); találkoznak egy síoktatóval, aki síleckéket ad mindhármuknak, és mesél nekik a hóról, meg arról, hogyan kell felöltözni, amikor havazik. Elsorolják a hét napjait és a legfontosabb napi teendőket, beszélnek a téli sportokról. A téli ruhák kapcsán újra szóba kerülnek a ruhanevek és a méretek. A hóban látnak pingvineket is.

Gyerekjáték az angol! 6. - Family Time - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
Színek - Zöldségek és gyümölcsök - Idő: Hány óra van? - Múlt idő és pár segédige használata
A Varázsbicikli ezúttal Lucy és Wiz otthonának udvarában landol, így a három kalandor anyával, apával, nagymamával, és nagypapával tölti a vasárnapot. Miközben együtt készítik az ebédet, arról beszélgetnek, hogy Ziggy családjának bizonyára nagyon hiányzik a kismadár. Elmondják neki, hogy nagyon megszerették, és ha haza is kerül, bármikor meglátogathatják egymást. A gyerekek gyümölcs- és zöldségsalátát készítenek. Lucyék elmagyarázzák Ziggynek, hogyan kell megmondani, mennyi az idő.

Gyerekjáték az angol! 7. - Pets and Play - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
Különböző kültéri játékok (kiemelten a foci) - Háziállatok - Segédigék használata
Lucy, Wiz és Ziggy egy parkban találja magát. A parkban gyerekek játszanak: ugróköteleznek, gördeszkáznak, rollereznek, görkorcsolyáznak és kosárlabdáznak. A két testvér és a kismadár megismerkedik Ronnal, aki elmagyarázza nekik a foci szabályait, és játszik is velük. Később Lucyék összebarátkoznak Tinggel, aki meghívja őket az otthonába. A kislánynak van kutyája és macskája, sőt kiscicái is. A gyerekek megtudnak néhány érdekességet új barátjuk kaméleonjáról, ami aztán a szemük láttára változtatja meg a színét.

Gyerekjáték az angol! 8. - Wheels and Work - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
Segédigék és elöljárószavak használata - Építkezésen használatos gépek és szerszámok neve - Foglalkozások
A Varázsbicikli ezúttal egy építkezési területre repíti a három jó barátot. Megismerkednek Sammel, aki egy hatalmas darugépet kezel a területen. Sam különböző földmunkagépeket és szerszámokat mutat be nekik, és elmondja, milyen biztonsági óvintézkedéseket kell betartani egy építkezésen. A gyerekek fantáziáját megmozgatja a sok óriási munkagép, és arról kezdenek el beszélgetni, mi lesz a foglalkozásuk, ha majd nagyok lesznek. Orvos, építész, építőipari munkás, esetleg űrhajós? Milyen sok izgalmas lehetőség… nehéz a választás. De még van idejük eldönteni, nem maradtak le semmiről!

Gyerekjáték az angol! 9. - Fun on a Farm - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
Elöljárószavak használata - Tanyavilág és haszonállatok - Gyerekszoba és játékok
Ziggy, Lucy és Wiz ez alkalommal egy tanyára érkezik, ahol megismerkednek Bill gazdával és Emilyvel. Bill a birkakarámot szereli, Emily pedig a csirkéket eteti. A tanyán rengeteg haszonállat van, és a gyerekek sok érdekességet tudnak meg a tanyasi életről. Amíg Emily almás pitét készít, addig a három jó barát a gyerekszobában játszik. Amikor épp hozzálátnának a sütemény elfogyasztásához, Bill gazda felpattan, mert a birkák megint kiszabadultak a karámból! Az állatok sikeres visszaterelése után aztán jóízűen elfogyasztják az almás pitét és a házi készítésű fagylaltot.

Gyerekjáték az angol! 10. - Welcome Home - Time for English with Lucy, Wiz and Ziggy
Elöljárószavak használata - Számok 1–20-ig - Otthon: bútorok, tárgyak, eszközök - Születésnapi buli kellékei
Az utolsó nyomravezető tárgy is előkerül a hátizsákból, így az otthonkereső kaland ma véget ér. Mielőtt elindulnának a Varázsbiciklin, Lucy és Wiz még egyszer bújócskázik Ziggyvel, aki játék közben elalszik. Az aranyszínű tárgy egy ajtókopogtató része, a háznál Amanda, a kismadár gazdája nyit nekik ajtót. Amanda elmondja, hogy Lucyék épp időben érkeztek, mivel ma van Ziggy születésnapja. Felébresztik a kismadarat, és Wiz a varázspálcája segítségével minden barátot odavarázsol a születésnapi bulira. Ziggy boldog, hogy otthon lehet a családjával és a barátaival. Micsoda születésnap!

Ha a könyveket egy csomagban veszi meg, akkor még többet tud spórolni, mintha egyenként tenné a kosarába!

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: