Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Hagymácska története

Szerző: Gianni Rodari
Hagymácska története
Hagymácska története - adatlap
Méretek: SZ: 15cm M: 20cm
Kiadó: Móra
ISBN:9789631199192
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 216
Borító: keménytáblás
2,009 Ft-os megtakarítás!:) Most 74%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,699 Ft
Könyvudvar ár: 690 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Vörös Brigitta gyerekkönyvtáros írja a könyvről a moly.hu oldalán: "Lassan lejár a 2 gyerkőc után a gyes és a szabadság, és lelkesen készülök vissza a gyerekkönyvtárosi székbe :) Szerettem volna olvasni valami gyerekkönyvet, és próbáltam olyat keresni, ami akár a 6 éves fiamat is érdekelné (a 3 évesnek most Boribon az adu-ász). Az olvasás igen nagyszerűen sikeredett!! Én ugyan elolvastam előbb, de aztán péntek este elkezdtem felolvasni a fiúknak, szombaton a nagy melegben felolvastam szinte egész nap, míg ők közben vagy mellettem ültek vagy legózgattak-duplóztak, és a mai nap szintúgy, és végeztünk is vele.
A 6 évesem nagyon sajnálta szegény Sánta Pókot, illetve a végén közölte velem: na ez igen, anya, ilyen könyveket hozzál nekem, ez nagyon jó volt!!! És ma elégedetten mesélte a mamájának, hogy igen, ő szombat este már megette a gonosz Paradicsom lovagot vacsorára!
Fordulatos, vicces, izgalmas volt. Nyilván erős társadalomkritikát fogalmaz meg metaforikusan, és ilyen szempontból inkább felnőtteknek való (utána is fogok olvasni az olasz történelemnek, mert hiányosak az ismereteim ehhez kapcsolódóan). De én ezek után nyugodtan ajánlom felolvasásra is, 6 éves kortól.

Fülszöveg: Hagyma apó kis fabódéja, amelyben gyermekeivel éldegélt, alig volt nagyobb egy zöldségárus ládikójanál. Egy nap előttük haladt el a vidék kormányzója, Citrom herceg. Hagyma apó a nagy tolongásban véletlenül őfensége lábára tapos, ezért a Citrom-őrök lefogják és börtönbe vetik. Hagyma apó utolsó szavaival azt tanácsolja fiának, Hagymácskának, hogy menjen világgá, és tanulmányozza a gazfickókat. Sikerül-e Hagymácskának kiszabadítania a bebörtönzött Hagyma apót? Megleckézteti-e a gonosz Paradicsom lovagot és a gőgös Citrom herceget?

Hagymácska története Gianni Rodari legismertebb és legtöbbet feldolgozott meseregénye.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:



Mások ezt vették még