Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Hogyan indítsd újra az Univerzumot

Szerző: Kása Ferenc
Hogyan indítsd újra az Univerzumot
Hogyan indítsd újra az Univerzumot - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 21cm
Kiadó: Napkút
ISBN:9789632638683
Kiadás éve: 2019
Oldalszám: 190
Borító: puhatáblás
2,000 Ft-os megtakarítás!:) Most 80%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,490 Ft
Könyvudvar ár: 490 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Egy virágillatú tavaszi reggelen Csongor arra ébred Londonban, hogy Magyarország eltűnt a térképről. Pár órával később kiderül, hogy a közelgő világvége megakadályozásának egyetlen módja, ha egy olasz ékszerkészítő és egy lengyel taxisofőr segítségével újra­indítják az Univerzumot. Ez pedig majdnem annyira idegtépő, mint a Windows újraindítása... Na de mit keres Neumann János és David Bowie ebben a kiforgatott Mátrix-sztoriban?
A legjobb tanács, amit az apokalipszis előtti utolsó percekre adhatok, az, hogy nyírd le a füvet. Ha valami idiótának mégis sikerül megakadályozni a nagybetűs vég eljövetelét, az utolsó dolog, amivel kezdeni akarod hátralévő életed első óráját, az a fűnyírás, nem igaz? (Persze hacsak nem Forrest Gump nézeteit osztod a világról.)

be
5 ( 5 / 5 )
Kis fenntartással vettem kézbe, de aztán nem bántam meg. Eltűnik Magyarország (nemcsak a térképekről, hanem a történelemből és az emberiség emlékezetéből is). Ez az első jele annak, hogy széthullik az Univerzum. Pontosabban az általunk ismert Univerzum, ami nem is Univerzum, hanem számítógépes szimuláció - de nekünk a világunk. Hőseink (akik messze nem hősök, vagy legalábbis nem korunk hősei, hanem a múltból előkerült szereplők) képesek csak megállítani a lekapcsolást. Izgalmas, ugyanakkor néha nehezen "dekódolható" kalandok, küzdelmek, nemegyszer némi helyzetkomikum. Jó olvasmány.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: