Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Holnemvolt Csodaország - Ever After High 3.

Szerző: Shannon Hale
Holnemvolt Csodaország - Ever After High 3.
Holnemvolt Csodaország - Ever After High 3. - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: Móra
ISBN:9789631198508
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 304
Borító: puhatáblás
2,209 Ft-os megtakarítás!:) Most 73%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,999 Ft
Könyvudvar ár: 790 Ft
Darab: Kosárba tesz
26 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 54 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

"Nagyon szerettem ezt a sorozatot és szívből remélem, hogy egyszer a kislányommal újra olvassuk majd! Varázslatos tündérmese, modern köntösben, szerethető karakterek, szépséges borító. Édes, bűbájos, szívet melegető – ezzek a szavakkal tudnám legjobban leírni. Ebben a részben Csodaország és lakói kerültek a középpontba. Maddie abszolót kedvenc lett, mellett Raven karakterét szerettem még legjobban. Sajnálom, hogy vége lett, nekem kiscsit befejezetlen érzésem maradt, szívesen kalandoztam volna még kedvenc meséim főszereplőinket leszármazottaival.

Nem csak gyerekeknek ajánlom." (orsi_olvas, moly.hu)

"Lizzie Hearts lett a kedvenc szereplőm az egész sorozatban. Imádtam a beszólásait, meg a kártyáit, nagyon jól szórakoztam ezen a részen is.
Az egész lezárása nagyon érdekes volt. Váratlan. Annyira olvasnám még, kár hogy a szerző nem írja tovább. Csapjátok le a fejét!" (kellyolvas, moly.hu)

Fülszöveg: Az Ever After High diákjai eddig kötelességtudóan aláírták a Mesehősök Végzetkönyvét, ezzel megfogadták, hogy eljátsszák a mesében előre megírt szerepüket.

A suliba azonban betoppant Raven Queen, és már az elején mindent felbolygatott! Az örökség napján szembeszegült a sorsával, s azóta senki meséje nincs biztonságban, még az előkelő Apple White-é sem!

Minden a feje tetejére állt.
De kinek a feje tetejére?

Az Ever After High diákjai eddig kötelességtudóan aláírták a Mesehősök Végzetkönyvét, ezzel megfogadták, hogy eljátsszák a mesében előre megírt szerepüket.
A suliba azonban betoppant Raven Queen, és már az elején mindent felbolygatott! Az örökség napján szembeszegült a sorsával, s azóta senki meséje nincs biztonságban, még az előkelő Apple White-é sem!

A világ azonban akkor áll csak igazán a feje tetejére, amikor egy különös csodaországi lény beszabadul Holnemvoltországba, és kerge varázserejével mindent összezavar. Úgy tűnik, egyedül Lizzie Hearts, a Szívkirálynő lánya és Csodaország trónörököse nem bolondult meg teljesen. És persze a fából faragott Cedar Wood, Pinokkió lánya, na meg és Madeline Hatter, a Bolond Kalapos lánya sem. (Vagy legalább nem lett bolondabb, mint volt.) Most rajtuk áll, hogy megmentsék barátaikat a csodaországi varázslattól, ami megfosztaná őket és Holnemvoltország összes meséjét a boldog fusselvélétől.

 

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: