A Könyvudvar átmenetileg zárva tart, bolti átvétel nincs. Online rendelésnél továbbra is 990 Ft felett választhatók a szállítási módok.

Huckleberry Finn kalandjai

Szerző: Mark Twain
Huckleberry Finn kalandjai
Huckleberry Finn kalandjai - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: Impresszum
ISBN:9638589973
Kiadás éve: 2001
Oldalszám: 286
Borító: puhatáblás
Könyvudvar ár: 490 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

„Aki a Tom Sawyer kalandjai címezetű könyvet el nem olvasta, az nem tud róla semmit. Nem azért, hogy számítana. Azt a könyvet egy Mark Twain nevű illető írta, és igaz is úgy nagyjából. Gurít egyszer-másszor, de a java igaz. Bár az se számít. Olyat, aki egyszer-másszor ne hazudott volna, olyat én nem láttam még, legföljebb Polly nénit vagy az özvegyet vagy talán még Maryt"

Így kezdődik Huckleberry Finn kalandjainak első fejezete, amelyben Mark Twain eredetileg Tom Sawyer kalandjait szerette volna folytatni. Az első elképzelés szerint Finn életét kísérhettük volna végig egész felnőttkorán át. Eredetileg a mű címe is más volt: Huckleberry Finn önéletírása. Mark Twain több évig írta a könyvet, de nem sikerült befejezni, további évek teltek el, míg végül egy nagy utazása után, újra elővette a jegyzeteit és Huckleberry Finn kalandjai címmel befejezte és kiadta a regényt.

Huckleberry Finn kalandjainak impresszumos kiadását Bartos Tibor fordította. 

be
5 ( 5 / 5 )
Az elsőrész jobban tetszett, de ha valakinekannakastílusa bejön, akkor érdemes elolvasni, Ha csak ezt a könyvet nézem önmagában megadható rá az 5 csillag.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még