990 Ft alatti könyvrendelést a Könyvudvarban lehet átvenni, postázást csak 990 Ft felett vállalunk.
Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Ikon

Ikon
Ikon - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 21cm
Kiadó: Partvonal
ISBN:9789639644960
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 496
Borító: puhatáblás
1,700 Ft-os megtakarítás!:) Most 56%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 2,990 Ft
Könyvudvar ár: 1,290 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

A választásokra készülő Oroszországban csak egyetlen igazán esélyes elnökjelölt van: Igor Komarov, a karizmatikus vezér, aki igazságot ígér a szegény, elnyomott népnek, amely egy nap még vele együtt fölemelkedik, visszaállítja régmúlt dicsőségét, s elsöpri a haza utcáit elárasztó szennyet. Az új Hitler ki nem mondott, embertelen terveiről egy ellopott irat, a Fekete Manifesztum révén a CIA és az angol titkosszolgálat is értesül. Az angol és amerikai kormány parancsa azonban egyértelmű: nem avatkoznak be.

A nyugdíjas hírszerzőket nem kötik titkos kormányutasítások. Sir Nigel Irvine, a brit titkosszolgálat volt főnöke jó partnerre talál Jason Monkban, a CIA valamikori legjobb emberében, akinek minden ügynökét eladta Aldrich Ames, a CIA árulója. A másik oldalon a könyörtelen Anatolij Grisin, a KGB volt ezredese áll, aki néhány éve Igor Komarov szolgálatába szegődött. Így indul a "nagy játszma", amelynek számos résztvevője, de csak egyetlen célja van: Oroszország jövője.

be
5 ( 5 / 5 )
Izgalmas és irgalmatlan vízió... "Ez ​volt az a nyár, mikor a kenyér ára meghaladta az egymillió rubelt. Ez volt az immár harmadik nyár, amelyik rossz termést hozott. Ez volt az a nyár, amelyen a távoli vidéki kisvárosok utcáin az első oroszok éhen haltak..." Aki visszaemlékszik tanulmányira, sejtheti, hogy ilyenkor könnyen hatalomra kerülhet egy diktátor, és ez fenyegeti "Oroszország Anyácskát" is: Igor Komarov kiváló szónok, széles rétegekhez szóló politikus, anyagi forrásai a jelek szerint korlátlanok, és az elnökválasztás eredménye előre "borítékolható". Vagy mégsem? Egy véletlen, egy, a tehetetlen kormányoktól független titkos csoport terve, és egy ravasz ellenfél a tengerentúlról... Sikerül-e az orosz nép elé újabb "ikont" állítani? Mint Frederick Forsyth többi könyve, ez is letehetetlen!

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Mások ezt vették még
Isten ökle
Könyvudvar ár: 1,290 Ft
Lelkek könyve
Könyvudvar ár: 990 Ft
A kínai
Könyvudvar ár: 490 Ft
A lázgörbe
Könyvudvar ár: 490 Ft
A néhai Mr. Shakespeare
Könyvudvar ár: 990 Ft
1 vélemény