Játékszertár

Játékszertár
Játékszertár - adatlap
Méretek: SZ: 14cm M: 20cm
Kiadó: TKK
ISBN:9639371238
Kiadás éve: 2003
Oldalszám: 600
Borító: keménytáblás
Könyvudvar ár: 1,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Játékszertár

A tematikus összeállításból elsősorban hagyományos kézműves technikák (nemezelés, gyékényszövés, agyagozás, szövés stb.), a varrás alapelemei (különböző öltéstechnikák, rojt és bojt készítése), a ma divatos technikák (folttechnika, gyöngyfűzés stb.), illetve a különböző ünnepek hangulatát fokozó dekorációk (karácsonyfa díszek, ablakdíszek, ünnepi asztaldíszek stb.), dísztárgyak (különböző technikával készült képek) készítése sajátítható el.

A kötet leírásai alapján készített tárgyak nemcsak a kézügyesség fejlesztését szolgálják, az elkészített tárggyal játszani is lehet, de hasznos kiegészítője lehet a háztartásnak (edényfogó, könyvjelző, madáretető stb.), a ruhatárnak (változatos anyagokból készült nyaklánc, karkötő, medál stb.) vagy dísztárgyként (vázák, virággömb, girlandok stb.) is használhatók.

Az összeállítás előnye nemcsak az, hogy a rajzzal illusztrált leírásokat az anyagszükséglet felsorolása, valamint az elkészítés menete egészíti ki, hanem az is, hogy a háztartásban megtalálható vagy olcsón beszerezhető anyagokból készíthetők el a bemutatott tárgyak. Óvodásokon és kisiskolásokon kívül pedagógusoknak, szülőknek és minden, kisgyerekkel foglalkozó olvasónak ajánlható.

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: