Figyelem! A honlap és a bolt kínálata eltérhet. Részletek

Jedi Lovag könyvcsomag - 7 Star Wars könyv egy csomagban

AKCIÓ Jedi Lovag könyvcsomag - 7 Star Wars könyv egy csomagban
Jedi Lovag könyvcsomag - 7 Star Wars könyv egy csomagban - adatlap
Kiadó: Kolibri
Kiadás éve: 2016
Borító: vegyes
15,403 Ft-os megtakarítás!:) Most 75%-kal olcsóbb!
Eredeti ár: 20,393 Ft
Könyvudvar ár: 5,930 Ft Akciós ár: 4,990 Ft
Darab: Kosárba tesz
20 éve változatlanul
a legalacsonyabb árak
Megrendelését akár
ingyenes szállítással is kérheti!
Több mint 43 ezer
Facebook rajongó
Biztonságos kapcsolat adatait bizalmasan kezeljük

Ez a csomag a készlet erejéig egy nagyobb csomagban is kapható, extra kedvezménnyel! Részletek itt.

A csomagokat csak online rendelésre állítjuk össze, nincsenek elkészítve a Könyvudvarban. Kérjük, hogy bolti átvétel esetén is küldjön előre rendelést!

A csomag tartalma (a linkek új ablakban nyílnak):

  1. Star Wars - Mozgó célpont - Leia hercegnő kalandja
  2. Star Wars - A hercegnő, a kalandor és a párafarmer
  3. Star Wars - Rey túlélési útmutatója
  4. Star Wars - Évkönyv 2016
  5. Star Wars - A galaxis űrlényei
  6. Star Wars Mánia - Hetekig tartó galaktikus szórakozás!
  7. Star Wars - Az ébredés előtt

A csomagban lévő 7 könyv rövid leírása:

Star Wars - Mozgó célpont - Leia hercegnő kalandja
A Birodalom visszavág és az A jedi visszatér között játszódó történet középpontjában Leia hercegnő áll, akinek önfejű alakokból kell csapatot kovácsolnia, hogy egy fontos és titkos küldetést hajtsanak végre a Birodalom ellen.
A könyvben olyan információk is találhatók, amelyek a 2015-ben mozikba került VII. epizód, Az ébredő Erő történéseire, szereplőire utalnak.

Star Wars - A hercegnő, a kalandor és a párafarmer
Az elismert New York Times bestseller szerző, Alexandra Bracken úgy meséli el a Star Wars: Új remény című epizód történetét, ahogy még sohasem olvashattuk ezelőtt. A film bemutatója óta Leia hercegnő, Han Solo és Luke Skywalker neve mindenki számára ismerősen cseng. A hercegnő, a kalandor és a párafarmer című kötet olyan mélységben mutatja be a három hős egymásra találásának és kalandjainak hátterét, ami teljesen új fénybe helyezi a jól ismert és kedvelt történetet.

Star Wars - Rey túlélési útmutatója
Az ébredő Erő főhősének naplója exkluzív mellékletekkel, tervrajzokkal és sok más érdekességgel!
„Egyetlen szabály van, ha életben akarsz maradni a Jakkun: ne kérdezz!”
„A nevem Rey. Egy nemzedékkel ezelőtt a Birodalom összecsapott az Új Köztársasággal itt, a Jakkun. A csata után csak egy lakhatatlan sivatag maradt hátra, meg egy roncstelep, tele hajókkal és csontokkal – ott, ahol a legtöbb harci gép lezuhant. Abból élek, hogy használható darabokat és berendezéseket szerelek ki a roncsokból. Nem tudom, hogyan kerültem ide, és miért… 
Amit a kezedben tartasz, az az én túlélési útmutatóm ehhez a barátságtalan bolygóhoz. Mit érdemes összegyűjteni? Mit kell elkerülni, ha életben akarsz maradni? Nyisd ki ezt a könyvet, és fedezd fel, mi minden szükséges errefelé a túléléshez!”

Star Wars - Évkönyv 2016
Több évtized telt el azóta, hogy a világ megismerte a Star Wars univerzumát. A kezdetek óra folyamatosan bővül ez a világ és még mi minden vár a rajongókra! Ebből az évkönyvből megtudhatsz mindent a leghíresebb bolygókról, csatákról, hősökről és gonoszokról, és emellett még egy harci droid összezavarásához is elegendő rejtvényt is találsz!

Star Wars - A galaxis űrlényei
A kötet alcímének (A galaxis űrlényei) megfelelően több mint 30 faj kerül bemutatásra, többek között Abednedek, Melittek és a Vukik faja. A fajok többségének 1-1 teljes oldal jut, 2-3 bekezdésnyi szöveggel, melyeket oldalszélig nyúló színes képek egészítenek ki. A fajok leírása mellett minden oldal alján egy kis rovatot találunk, aminek címe: Fejleszd galaktikus tudásod. Itt néhány fontos vagy érdekes jellemzőt olvashatunk az adott fajról, például: a mon calamarik szája körül és állán olyan tapogatók vannak, mint a márna halaknak. Ezek a korral egyre növekednek, ezért úgy tűnik, mintha a faj idősebb tagjainak szakálla lenne.
A könyv végén, a hátsó borító belső oldalán, egy nagy képet rejtettek el. Ezen a képen az Ébredő erő űrlényei kerülnek bemutatásra. A hatszögletű kihajtható lapok egyik oldalának felépítése megegyezik a könyv lapozható oldalaival (kép, leírás, Fejleszd galaktikus tudásod c. rovat) a másik oldalon pedig az adott faj teljes oldalt kitöltő képe látható. Ha az óramutató járásának megfelelően kinyitjuk a hat oldalt, akkor egymás mellé kerülnek a színes képek (az összecsukást számozást segíti).

Star Wars Mánia - Hetekig tartó galaktikus szórakozás!
Szeretnél egy R2D2 ceruzatartót? Kellene néhány jawa ujjbáb? A Star Wars Mánia segítségével bárki, fiatal és örökifjú s képes lesz egyszerű dolgokból galaktikus csodákat készíteni. A könyv lapjain nagyszerű ötleteket, tippeket, tanácsokat lehet olvasni, és számos, a filmekhez kapcsolódó tényt is. A Star Wars Mánia elolvasása után mindenkiből Star Wars mániákus lesz! Napokig, sőt hetekig tartó szórakozás és móka vár az olvasóra!

Star Wars - Az ébredés előtt
MIELŐTT TALÁLKOZTAK, HOGY EGYÜTT KÜZDJENEK AZ ELSŐ REND GONOSZSÁGA ELLEN, REY, POE ÉS FINN NAGYON MÁS ÉLETET ÉLTEK.
REY magányos roncsvadász volt a sivatagos Jakku bolygón.
POE forrófejű pilótaként szolgált a Köztársaság haditengerészetében.
FINN pedig csak FN-2187 volt, egy ígéretes rohamosztagos.
Ezek az ő történeteik. Ez történt AZ ÉBREDÉS ELŐTT.
További ismertető a könyv saját adatlapján.

Ha a könyveket egy csomagban veszi meg, akkor még többet tud spórolni, mintha egyenként tenné a kosarába!

Nincsenek vélemények ehhez a termékhez.

Írjon véleményt a termékről

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: